![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.11.2006
![]() |
![]()
znalazlem to:
Manufacturer ID String Compatible With... LG Electronics "DVDRAM GSA-4163B" LGE GSA4160 LG Electronics "DVDRAM GSA-4166B" LGE GSA4160 LG Electronics "DVDRAM GSA-4167B" LGE GSA4160 LG Electronics "DVDRAM GSA-5120D" LGE GSA4120 LG Electronics "DVDRAM GSA-5160D" LGE GSA4120 LG Electronics "DVDRAM GSA-5163D" LGE GSA4120 wiec moja nagrywarka jest obslugiwana, nie moge sciagnac "Golden Hawk ASPI drivers for Windows 95 / 98 / Me / NT / 2000 / XP" przegladarka nie moze odnale***378;***263; strony,( jesli ktos moze to prosilbym o przeslanie mi tego) a co do CDRwin to bez problemu robi mi obraz p***322;yty ale jak chce skopiowac plyte albo nagrac to wtedy wywala o niekompatybilnosci nagrywarki (a screena zamieszcze troche pozniej bo akurat w tej chwili nie moge) Ostatnio zmieniany przez zbikowski : 10.11.2006 o godz. 09:52 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Cytat:
http://www.ncf.carleton.ca/~aa571/aspi.htm
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.11.2006
![]() |
ok, wielkie dzieki, juz dziala
![]() udalo mi sie uruchomic cdrwina ale taraz mam sporo innych problemow z zabezpieczeniem plyt przed skopiowaniem: 1) gdy chce zabezpieczyc plyte CDprotektor v2 wcale nie chce otworzyc CUE tylko wywala blad "file not found" 2)CDprotektor v3 raz koduje exe-ka a raz nie, jak juz mu sie to uda to po nagraniu zakodowanego exe-ka na plyte nie da sie go uruchomic 3)winlock modyfikuje CUE ale za to Cdrwin nie chce go nagrac ( na CD-rw) i wywala komunikaty ze cos tam sciezka ma mniej niz 4sec a w nastepnym ze obraz CUE zostal odrzucony przez naped DVDRAM 4)gdy zrobie obraz plyty przez Cdrwin, to po jego nagraniu (bez zadnych modyfikacji, tylko taki jak sie zgral) plyta wydaje sie byc czysta, komputer nie widzi zadnej zawartosci tylko uznaje ja za czysty nosnik co mam zrobic zeby zabezpieczyc plyte skoro zadem program nie chce mi tego zrobic poprawnie zeby dzialalo? Ostatnio zmieniany przez Ghost_mode : 17.11.2006 o godz. 17:20 |
![]() |
![]() |
|
|