![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.05.2004
![]() |
Heart de Roommate - obraz SafeDisc 2.8 - wypalanie
Witam! Jestem tu nowy, ale proszę wstrzymać się z krytyką, która być może nasuwa się po przeczytaniu tytułu wątku
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
odp
Cytat:
SD 2/3 u ciebie z zaznaczoną korekcją EFM BlindWrite zrobi wszystko automatycznie choć nie zaszkodzi zainstalować też BWTweaker żeby zmiejszyć prędkość nagrywania prędkość jak najmniejsza x8 jeżeli masz możliwość zrobienia obrazu to zrób go samemu programami które wymieniłem. Generlanie programy które podałeś mogą być bloklistowane przez zabezpieczenie odinstaluj je . Po uruchomienia Alcohola w emulacji zaznacz ukrycie nośnika CDR i jeszcze jedno jeżeli masz CloneCD do wersji 4.0.2.2 odinstaluj go lub uaktualnij bo ten program jest bloklistowany przez zabezpieczenie
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.05.2004
![]() |
Cytat:
Jak by nie było, dzięki za rady, na pewno się przydadzą! Wywaliłem już Clona - był starszy niż piszesz. Teraz pokombinuję z A120% i Tweakerem, może się w końcu uda coś zdziałać. Jeszcze raz thx !! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|