![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.07.2002
![]() |
splinter cell-jakie objawy przy zlej kopii?
mam takie pytanie, bo chce zamowic oryginal SPLINTER CELL: PANDORA TOMMOROW PL i szybko przegrac i oryginal puscic dalej. wiem ze cd3 posiada SD 2.9-jesli zle sie plytka skopiuje to jak poznam ze jest zle zrobiona kopia? (potrzebuje szybko przejsc w grze do tego momentu gdzie sie dowiem czy kopia dziala, bo nie mam zamiaru grac godzinami zeby szukac czy dziala czy nie)? a moze ktos bys sprzedal kopie (3cd) w dobrej cenie tej gierki (wysylka poczta). jakby co to prosze o kontakt porka@wp.pl
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
![]() |
aha! kopiowalbym na LG GSA-4040B (dvdrw)-jak myslicie poszloby dobrze? czy moze lepiej na cdrw LG 52x
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Jak źle przegrasz to jej nie uruchomisz!! Skopiuj w Alcoholu i poszukaj słodzika w sieci.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
qrde a co to jest słodzik
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
![]() |
juz wiem. to jak sciagne go to co mam zrobic? wydaje mi sie, ze... jak bede instalowal kiedys gierke z kopii to jak dobrze skopiuje cd3 to wszystko dobrze pojdzie przy instalacji i po instalacji mam wrzucic slodzik do folderu instalacyjnego tak?? a czy moge ten slodzik wrzucic do obrazu przed wypaleniem ktorejs z plyt niezabezpieczonych (cd1, cd2). no i ostatnie pytanie-slodzika uzywa sie gdy gra jest kiepsko skopiowana (cd3) czy jest obowiazkowy nawet jak cd3 bedzie tak jak trzeba skopiowane
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli gra jest dobrze skopiowana to słodzika nie będziesz potrzebował. A jeśli będzie źle skopiowana, to po instalacji jeśli podczas włanczania gry z kopii poprosi o cd, to znaczy, że słodzika musisz skopiować do folderu, w którym masz grę zainstalowaną...
P.S. Ja swoim LiteOnem SafeDisca 2.9 ruszam bez problemu ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
![]() |
mam taki problem. wlasnie przegralem SPLINTER CELL-PANDORA TOMMOROW alcoholem (cd3 ma SD2.9). jak teraz sie dowiem czy gra jest dobrze przegrana czy nie? nie mam mozliwosci uruchomienia jej, bo nie obsluguje GF2MX :-( gdy uruchamiam gre pojawia sie logo gry, pozniej przechodzi w tryb pelnoekranowy a za chwilke powraca do pulpitu z komunikatem zwiazanym z karta graficzna (render...texture cos tam). gdy wezme zas "graj w trybie 1gracze" to przy braku plyty pisze "please insert corect disk", gdy wloze cd3 skopiowana to odpala sie, przechodzi do trybu pelnoekranowego i wywala komunikat "General protection fault! History: UGameEngine::Init <- InitEngine", jak wloze oryginal cd3 to tak samo. gra instalowana byla z cd1 i cd2 oryginalow, zas cd3 kopia robiona alcoholem 1.4.8 na nagrywarce DVD LG GSA4040B (profil SD 2/3) uruchamiana i instalowana na ASUS 56x CD-ROM
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
![]() |
tak samo sie dzieje gdy zainstalowalem wszystko z oryginalow (General protection fault! History: UGameEngine::Init <- InitEngine). z tego co wiem nagrywara radzi sobie z SD.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.11.2003
![]() |
Minimalne wymagania gry
Processor: 1Ghz Pentium***174; III or AMD Athlon processor RAM: 128 MB of RAM Video card: 64MB video card, ATI 8500 (or higher), GeForce 3 (or higher) Ta gierka wymaga obsługi przez kartę graf. pixel shader. W profilu pisze że masz GeForca 2 MX więc raczej stąd ten błąd. |
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
![]() |
nom raczej stad te blad... ale terazsie za glowe chwycilem. chcialem sprawdzic czy gra ma zabezpieczenia na cd1 i cd2 (inni nie mieli), a ja mam na wszystkich CD!!! cd1 to SD 3.20.022 fuck fuck fuck! (aray scanner), cd2 wg clonyxxl ma dummy files, a wg aray scanner nie ma zabezpieczenia!, cd3 wg aray scanner bez zabezpieczenia, clony-SD 2.XX.... w morde jeza. probuje teraz przegrac cd1-zobacze z jakimi rezultatami. a mam takie pytanie-czy cd2 moge nagrac normalnie bez kopiowania? tzn. chce nagrac w NERO jako zwykly CD, bo chce dorzucic slodzik... czy moge tak zrobic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Domyślam się, że pytasz o radę, więc myślę, że możesz... 8 ) |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Ja tak z innej beczki...w roli przypomnienia. kupując oryginalną płytę i sprzedając ją innemu klientowi... robiąć sobie kopię tego - to jest złodziejstwo. Polskie prawo mówi, że mamy prawo do posiadania jednej kopii bezpieczeństwa, ale jeśli posiadamy tej kopii oryginał. I ten dział właśnie ma temu służyć...o wykonywaniu kopii bezpieczeństwa programów/gier. Niestety, za dużo się pochwaliłes ...a te Forum nie będzie służyć w łamaniu prawa, czy też pomogać w takich złodziejskich praktykach... Jak chcesz możesz napisać co o tym myślisz, ...do jutra masz czas, potem zamykam Topic. EOT 8 )
![]() |
#13 |
Stały bywalec ;)
![]() |
pozyczylem przed chwila gf4 od znajomego... i sie zdenerwowalem :-( nie chodzi mi kopia, nawet ze slodzikiem, wiec bede zmuszony poki co zostawic sobie oryginal. wiem ze sa problemy z tym sd3.2 wiec nie jestem az tak bardzo rozczarowany-podejrzewalem ze pewnie bedzie cos nie tak. teraz zaczynam grac i chyba cala noc to mi zajmie. Maciej sorki za zlamanie (chec) regulaminu. poki co narazie mam oryginal i nie zapowiada sie, zebym go puszczal dalej, ale chodza i tak po 40zl, wiec nie zalezy mi za bardzo. a moze ktos pomoc z tym SD3.2 jak i czym zrobic kopie?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.09.2004
![]() |
MACIEJ, a jesli zrobilem kopie oryginalow i trzymalem je gdzie indziej a oryginaly zostaly skradzione z chaty to pwenie tez jest podejzenie o nielegalne posiadanie ?!
#15 |
Stały bywalec ;)
![]() |
ciekawe pytanie :-) hehe. a na temat splinter cell: jest zarabisty :-) az tak, ze zamienilem sie ze znajomym karta-troszke doplacilem :-) i poki co gra sie na oryginalach, ale czekam na jakas pomoc jak z tym SD3.2
|
![]() |
![]() |
|
|