![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.04.2003
![]() |
Cześć!
1. czy pozwoliłeś Alcoholowi pracować do końca, czy wystraszyłeś się "błędów..." 2. czy wysmażyłeś cd i nie chodzi 3. teoretycznie ten LG powinien soie z tym poradzić, ale w praktyce różnie bywa 4. więcej szczegółów... 5. no i bez urazy - pokicaj po forum a na pewno znajdziesz odpowiedź.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
Ad. 1 Plus dla Was - Praktyków
![]() Ad. 2 Nie wysmażyłe więc nie mogłem sprawdzić czy chodzi ![]() Ad. 3 nic dodać... Ad. 4 Po pierwszym 'paleniu' płyty Alcoholem pewnie o coś jeszcze zapytam Ad. 5 buszowałem po całym forum i po 'sajcie' parę godzin i sporo się dowiedzialem. Pewnie dalej będę czytał. Niemniej wybaczcie czasami parę pytań. Pozdrawiam, l. |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.04.2003
![]() |
Oki, nie ma sprawy, kto pyta-nie błądzi.
Polecam lekturę poradnika autorstwa VLuka ==> http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?threadid=14663 warto poczytać, ale dokładnie. ![]() Próby rób na CD-RW, pozwoli to "obciąć" trochę koszty doświadczeń. Aczkolwiek zdarzało mi się (bardzo rzadko) że na CD-RW kopia była do d..., natomiast po wysmażeniu na CD-R działała. Jeśli możesz to zmień swój napęd na LiteOn'a, ja "siedzę" na modelu LTR 52246S i naprawdę mogę go polecić - robi "prawie" wszystko. No i pamiętaj: "Nie wiesz, pytasz - wstydzisz się raz. Nie wiesz, nie pytasz - wstydzisz się całe życie" ![]() Spokojnych i wesołych świąt i najlepszego w nowym roku. ![]()
|
|