![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | ||
..::Serwójący::..
Data rejestracji: 09.05.2005
![]() |
Problem z LA Rush.Zabezpieczenie StarForce
Witam.
Mam 2 obrazy Gry L.A Rush(jest na 2 CD).Zainstalowałem gre. Resetowałem komuter jak pisało gdy chciałem ja uruchomić.Po ponownym uruchomieniu kompa chce uruchomić gre.Wkładam 1CD(obraz 1 płyty) do napedu wirtualnego DAEMON TOOLS(w najnowszej wersji) i odpalam PLAY. Wyskakuje komunikat o sprwadzaniu płyty i nagle błąd .Nie wiem co mam zrobić. Nagrałem 1CD na czystą CD i odpaliłem ją ponownie(do dam że nie posiadam zwykłego CDROM-u tylko jedynie nagrywarke CD) i tez wyskoczył błąd sprawdzania CD z CDROM-u Gra posiada zabezpieczenie StarForce ale nie wiem w jakiej wersji. Nie mam pojecia co mam zrobić żeby uruchomić grę Do pliku z obrazami płyt jest dołączony taki text Cytat:
Cytat:
I czy one napewno pomogą.Tez był patch w necie co pobrałem ale on na samym koncu instalacji do gry posiadał dwa wirusy Adware i Trojana. Ale przeciesz sam DAEMON T. tez potrafi a jednak mu sie nie udaje Jak ktoś zna Angielski to niech powie co tam pisze w tych cytatach co podałem.Bo strony z tłumaczenie to niejasno piszą badź nie moga przetłumaczyć. Napisz jak to zrobiłes że ci chodzi.Ale oczywiście bez odpinania CDROM-u,bo tego zamiar nie mam robić. Na stronie co podam jest napisane jak to zrobić ale nie wiem o co w tym chodzi(co tam pisze dokładnie). http://m1007.gamecopyworld.com/games...L.A.%20Rush%20 Czytałem tez inny temat z waszego fora i tez nie pomogło. Widać że te zabezpieczenie "StarForce" jest bardzo bardzo bardzo bardzo kłopotliwe.Jak na razie nie ma na niego konkretnej recepty.Tylko pruba błędów az sie uda ale nie zawsze każdemu ![]() |
||
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmm.. Nie wiem jak jest z legalno***347;ci***261; posiadanej przez Ciebie gry.
Ale przyjmuj***281;, ***380;e masz w domu orygina***322;, wi***281;c pomog***281;. Twoja gra zabezpieczona jest Starforcem w wersji 3.7.12.05 Spos***243;b emulacji gry na komputerze: 1. Zamontuj image w najnowszym Daemon Tools 4 (upewnij si***281;, ***380;e opcje emulacji s***261; w***322;***261;czone) 2. Od***322;***261;cz zasilanie od nap***281;du CD/DVD, albo u***380;yj programu StarFucker Revolution Pro lub Starforce Nightmare! 3. Uruchom gr***281; Spos***243;b skopiowania gry: http://www.cdrinfo.pl/artykuly/starforce_37/index.php |
![]() |
![]() |
|
|