Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.04.2006, 03:06   #1
speaker1985
..::Serwójący::..

Data rejestracji: 09.05.2005
speaker1985 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z LA Rush.Zabezpieczenie StarForce

Witam.
Mam 2 obrazy Gry L.A Rush(jest na 2 CD).Zainstalowałem gre.
Resetowałem komuter jak pisało gdy chciałem ja uruchomić.Po ponownym uruchomieniu kompa chce uruchomić gre.Wkładam 1CD(obraz 1 płyty) do napedu wirtualnego DAEMON TOOLS(w najnowszej wersji) i odpalam PLAY.
Wyskakuje komunikat o sprwadzaniu płyty i nagle błąd .Nie wiem co mam zrobić.
Nagrałem 1CD na czystą CD i odpaliłem ją ponownie(do dam że nie posiadam zwykłego CDROM-u tylko jedynie nagrywarke CD) i tez wyskoczył błąd sprawdzania CD z CDROM-u
Gra posiada zabezpieczenie StarForce ale nie wiem w jakiej wersji.
Nie mam pojecia co mam zrobić żeby uruchomić grę

Do pliku z obrazami płyt jest dołączony taki text
Cytat:
Installation:

- Extract

- Install

- Mount

- Use Starforce tools or if that is to complicated for you then disconnect IDE
Poszukałem też w internecie jak to odpalić i też nic tylko trafiłem na takie cosik
Cytat:
1) Mount the mini image with new Daemon Tools 4
(be sure that emulation options are on)
2) Disconnect manually power supply your CD/DVD-Roms, or use tools StarFucker Revolution Pro or Starforce Nightmare!
3) Launch the game!!!
Enjoy!

Data preparer information for this disk is:
DW56R5CY26HSBA764M6KS4MXE
Nie mam pojecia co tam pisze i co mam zrobić.Tylko tyle że jakieś programy, co pobrałem ale tez nie wiem jak sie nimi operować.
I czy one napewno pomogą.Tez był patch w necie co pobrałem ale on na samym koncu instalacji do gry posiadał dwa wirusy Adware i Trojana.
Ale przeciesz sam DAEMON T. tez potrafi a jednak mu sie nie udaje
Jak ktoś zna Angielski to niech powie co tam pisze w tych cytatach co podałem.Bo strony z tłumaczenie to niejasno piszą badź nie moga przetłumaczyć.
Napisz jak to zrobiłes że ci chodzi.Ale oczywiście bez odpinania CDROM-u,bo tego zamiar nie mam robić.
Na stronie co podam jest napisane jak to zrobić ale nie wiem o co w tym chodzi(co tam pisze dokładnie).
http://m1007.gamecopyworld.com/games...L.A.%20Rush%20
Czytałem tez inny temat z waszego fora i tez nie pomogło.
Widać że te zabezpieczenie "StarForce" jest bardzo bardzo bardzo bardzo kłopotliwe.Jak na razie nie ma na niego konkretnej recepty.Tylko pruba błędów az sie uda ale nie zawsze każdemu
speaker1985 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.04.2006, 07:57   #2
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Hmm.. Nie wiem jak jest z legalno***347;ci***261; posiadanej przez Ciebie gry.
Ale przyjmuj***281;, ***380;e masz w domu orygina***322;, wi***281;c pomog***281;.

Twoja gra zabezpieczona jest Starforcem w wersji 3.7.12.05

Spos***243;b emulacji gry na komputerze:
1. Zamontuj image w najnowszym Daemon Tools 4 (upewnij si***281;, ***380;e opcje emulacji s***261; w***322;***261;czone)
2. Od***322;***261;cz zasilanie od nap***281;du CD/DVD, albo u***380;yj programu StarFucker Revolution Pro lub Starforce Nightmare!
3. Uruchom gr***281;

Spos***243;b skopiowania gry:
http://www.cdrinfo.pl/artykuly/starforce_37/index.php
Mich@ł jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: