![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.08.2005
![]() |
ClonXXL, A-Ray nie znajduja zabezpieczen
ok panowie, co w sytacji gdy nie moge w alcoholu zrobic kopi w formacie .iso(nie mam pojecia dla czego wydaje mi sie ze mam w miare nowy sprzet nagrywajacy) teraz jeszcze kupilem orginalna gre Swat4 i ani clonXXL ani tez A-Ray nie odnajduje jakie to zabezpieczenie jest, nie mam zbyt wiele czasu bo gry musze oddac, moze cos w usatwieniach alcolola120% jest umnie nie tak, bede bardzo wdzieczny za pomoc fachowcom i bede chcial sie odwdzieczyc w miare mozliwosci.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Aopenowiec
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/port...b.php?letter=S
Jeżeli to Securom 5 to : Ustaw odpowiedni profil w alc (securom NEW 4/5) odczyt jak i zapis
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.08.2005
![]() |
Udalo mi sie skopiowac Swat4 ale po tym i tak musialem znalesc rodzynka w sieci zeby go odpalic, teraz pracuje nad gra Painkiller jest na 3 cd tez programy (clonXXL i A-Ray) nie widza jego zabezpiecznia wiec korzystam ze strony ktora mi podales ( jest bardzo pomocna dzieki!!) ale na 99% zabezpieczenie jest na cd nr. 3 pytanie czy ktos juz sie zajmowal ta gra wczesniej? czy ma jakies skutki uboczne wypalanie cd nr 1 i 2 jesli by one nie byly zabezpieczone ( nie wiem czy sa) przy uzyciu alc. z ustawieniami takimi jak przy zabezpieczeniach? I czy zdecydowal bym sie na zakup orginalnej (Pelnej) wersji alc. jakie mam szanse na sukces w poruwnaniu z wersia Trial?
|
![]() |
![]() |
|
|