Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 31.08.2005, 01:50   #1
globus88
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.08.2005
globus88 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ClonXXL, A-Ray nie znajduja zabezpieczen

ok panowie, co w sytacji gdy nie moge w alcoholu zrobic kopi w formacie .iso(nie mam pojecia dla czego wydaje mi sie ze mam w miare nowy sprzet nagrywajacy) teraz jeszcze kupilem orginalna gre Swat4 i ani clonXXL ani tez A-Ray nie odnajduje jakie to zabezpieczenie jest, nie mam zbyt wiele czasu bo gry musze oddac, moze cos w usatwieniach alcolola120% jest umnie nie tak, bede bardzo wdzieczny za pomoc fachowcom i bede chcial sie odwdzieczyc w miare mozliwosci.
globus88 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 31.08.2005, 12:12   #2
nowygiena
Aopenowiec

Data rejestracji: 14.04.2005
nowygiena zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/port...b.php?letter=S
Jeżeli to Securom 5 to :
Ustaw odpowiedni profil w alc (securom NEW 4/5) odczyt jak i zapis
Stary 01.09.2005, 04:50   #3
globus88
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.08.2005
globus88 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Udalo mi sie skopiowac Swat4 ale po tym i tak musialem znalesc rodzynka w sieci zeby go odpalic, teraz pracuje nad gra Painkiller jest na 3 cd tez programy (clonXXL i A-Ray) nie widza jego zabezpiecznia wiec korzystam ze strony ktora mi podales ( jest bardzo pomocna dzieki!!) ale na 99% zabezpieczenie jest na cd nr. 3 pytanie czy ktos juz sie zajmowal ta gra wczesniej? czy ma jakies skutki uboczne wypalanie cd nr 1 i 2 jesli by one nie byly zabezpieczone ( nie wiem czy sa) przy uzyciu alc. z ustawieniami takimi jak przy zabezpieczeniach? I czy zdecydowal bym sie na zakup orginalnej (Pelnej) wersji alc. jakie mam szanse na sukces w poruwnaniu z wersia Trial?
globus88 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: