![]() |
A czy nikt z Was nie zauważył, że Colin McRae Rally 2005 jest zabezpieczony dodatkowo FADE? Tzn. że po pewnym czasie gra zacznie coraz gorzej chodzić... Zreszą sam się o to pytałem już na tym forum...
|
jak chcesz zrobic backup orginalnego colin to ci sie nie uda obraz nie bedize dzialal jedynie leczy cie scigniecie s******onej wersji ultimy
|
Z wielkim zainteresowaniem czytam o próbach uruchomienia tej gry i jako laik niewiele z tego wiem. Chciałbym po prostu, tak, jak to zrobiłem z Colinem 4 czy z Heroes, zrobić " image ", oryginał zamknąć w sejfie, żeby się nie kurzył i nie niszczył,a samemu usiąść i spokojnie grać. Użyłem Daemon Tools.
|
Mam wersję Ultimy i mi nie chce działać :((
Gdy wpisuje "D:\Gry\Colin 2005\CMR5.EXE NOVIDEO" wywala mi że ścieżka do pliku nie jest poprawnia. Co mam zrobić !?! |
a co z tymi strzalkami pilota ktos zauwazyl ten blad ??
|
Cytat:
|
Usuń z katalogu C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter plik NeVideo.ax i graj!!!
Gra działa na 100% |
a nikt nie zauwazyl ze strzalki w tym colinie od ultimy co sie *******a :|
|
Cytat:
|
ja mam wersje instalacyjna 2005 ultima :)
zaraz sprawdze czy chodzi z tym wpisem jak nie to ciagne cukierka do tego zajmuje 26 mb :) Edit: z wersja ULTIMA ten dopisek chodzi :) ale nie ma wstawek video ale to nie szkodzi :) |
Cytat:
A ciekawe jest to ze ten backup jest tak niefortunnie wykonany, ze zostal nagrany jako katalog na plycie :( I co teraz mam robic? |
jak to nie wymaga plyty jak wymaga w cd-romie moz ebyc byle jaka plyta nawet czysta
|
Witam!
Wpis "NOVIDEO" działa przy wersji krakerskiej Ultimy DVD ale czy działa z orginałem to tego nie wiem. W każdym razie przy Ultimie nie wymaga płyty do gry! Pozdro! |
powiem wam tyle jest to moj pierwszy post na tym forum i mam lekarstwo na problem z error'em zwiazanym z zabezpieczeniem "protection" 1 wyjscie to odinstalownanie nero z systemu a druga lepsza sprawa :) to dopisanei do skrotu "NOVIDEO" tak to powinno wygladac
"C:\Gry\Colin McRae Rally 2005\CMR5.EXE" NOVIDEO gra dzila bez problemu tzn wersja CMR05 ULTIMA DVD jets nawet polska nakladka :) pozdrwaiem nalogowych palaczy |
Hej, chlopaki pomozcie mi :help:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:23. |