![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.09.2003
![]() |
Pytanie o WINONCD 6.0
Przepraszam ale moze wyda sie wam smieszne to pytanie, ale pomozcie mi znalezc programik WINONCD 6.0...Wszedzie gdzie szukalem byly tylko keye, cracki i patche...ale samego programiku nie bylo. Z gory dziekuje
P.s. Z tego co sie dowiedzialem na forum programik ten ma mozliwosc zabezpieczania CD na hasło..Jesli ktos wie o tym cos wiecej to prosze o info.. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
hmmm ... sciagnac WinOnCD ci nie pomoge ... poszukaj dobrze w googlach .. ale wiem ze w osloskopie znajdziesz na bank
![]() PS win on ma mozliwosc zakladania hasla na plytke naciska sie na button `szyfruj` nad plikami kompilacji i ustawiamy se co chcemy ![]() a po nagraniu widzimy najpierw:
#3 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
a pozniej
#4 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.07.2003
![]() |
ja miałem fart ( 7dni i ok 5h) ale dałem rade ściągnąć go z kazzy ,jaednak kontakt wielokrotnie sie urywał i dlatego techolernie długi czas
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.07.2003
![]() |
aktualnie conwertuje filmy divX do VCD by mozn a było je ogladac na domowych odtwarzaczach ponieważ , mozna prościej ale jeżeli masz film zakodowany za pomoca Xvid do avi to programiki do konwertowania niechca tego jesć dopiero po konwersji (w nero też mozna ale tu wybieramy też rodzaj obrazu a w nero niewiem gdzie tego szukać)(to tak na marginesie heeheh)))))
|
|