![]() |
nie nie ta wewrsja to normalna 3 plytowa intalka bez zadnej podmiany cracka
|
no ja zrobilem obraz bez zadnych profili i dzial bez problemu wlozony do demona tylko jak nagrywam to mi nie widzi plytki jak che na niej grac :/
|
ok. tylko że działa Ci gdy już masz zainstalowaną grę, a czy możesz ją zainstalować - - - pewno NIE
|
ej a jest ***** do niego
|
Cytat:
|
Opcja na Colina - KUPIC COLINA! :)
to dla zabawy... |
Powiadamiam forumowiczow, iz ***** sygnowany logo DEViANCE dziala wysmiensicie rowniez z polska wersja. Efektem FADE'a powinno byc pogorszenie dzialania gry po pewnym czasie. Kolega (ja takich gier nie lubie) zadnych niedogodnosci nie stwierdzil. Inna sprawa ze przejscie wszystkich wyscigow (z malymi przerwami na posilki i potrzeby fizjologiczne) zajelo mu 16 godzin. Ofkoz na najlepszych czasach, bo kogo satysfakcjonuje "srebrny medal"?? I to jest prawdziwy Gracz. A nawet GRACZ :-)!!!
|
NIe wiem chlopaki ja wy ale mi sie udalo przegrac Collina 3 bez zadnych problemow(najpierw sciaglem z netu ''kopie bezpieczenstwa'' dc++ wypalilem odrazu na plyty cdr- nie chcialo mi sie crw szukac) a potem zgralem sam angielska wersje z plyty) tylko pierwsza jest zabezpieczona secuROm 4.84.76.0048(ang wersja)
Mam wina Xp z service packiem1 (nie instalujcie tego gowna) i chodzi miodzio(pamietajcie ze trzeba miec direc x 9 by w niego grac bo znane mi byly przypadki ze kolesie nie mieli dx9 i sie dziwili czemu nie dziala8-) 8-) ) PoZdro |
mysle ze niesterownosc jest zwiazana z FADE.. a poprostu starszej generacji CDrom pomylil oryginal z "kopia".. na moim starym sprzecie tez nie chcialy smigac zabiezpieczone gierce.. na nowym ok :)
|
Zrobiłem copie Colina 3 PL która działa tylko w niektórych napędach (TOSHIBA, LITEON) według mnie to SD 2.9 i tak ustawiłem CLONACD kopia obrazu była robiona z Toshiby DVD 16X (ustawinienia jak do SD XX) a nagrywałem LG 40/12/40 u mnie śmiga i u dwóch innych znajomych (TOSHIBA, LITEON) też, u dwóch nastęnych (napędy LG) nie ;-( . Myśle że na pewno to SD 2.9.8)
|
mam putanie co do tego FADE
gdy gra zaczyna sie chrzanić tak jak opisywał sid to pomaga reinstalga gry ?? Czy te płyty jakoś fizycznie sie psują ?? |
siemanko
wlasnie mam pytanie , czy ktos wie co zaradzic z colinem jesli ktos ma XP . Posiadam Xp profesionala , wszystkie gry dzialaja a Colin (wer angielska ) sie wylancza wychodzac do pulpitu.Wie ktos co z tym fantem zrobic?? |
Cytat:
http://www.cdprojekt.info/forum_post...7159&page=last albo: http://www.cdprojekt.info/forum.asp?...+McRae+Rally+3 Gra jest zabezpieczona (Safedisc).Jeśli macie problem z uruchamianiem gry. W większości przypadków nie da się jej uruchomić, jeśli w systemie zainstalowane są wirtualne napędy CD (np. Alcohol, Daemon Tools, Virtual CD) Gdzieś tam u góry było o Operation Flashpoint -> ver.release nie jest zabezpieczona Fade ,dopiero od ver.1.10 wprowadzono Fade. Jedyny usuwające Fade jest "łatka" od Deviance...! Oto przetłumaczona notatka od grupy piractwa programowego wołająca się DEViANCE.: "kiedy przetestowaliśmy cracka ,nie znaleźliśmy żadnego śladu "bajecznej ochrony FADE"-więc możemy teraz tylko przyjąć ,że wcisnąć o tym były tylko zwykłym bullshit przedsiębiorstwa" żródło:CDFreaks.com ...............;) |
zainstalowalem detonatory 44.03 (nie maja podpisu cyftowego) ale dzialaja idealnie w XP a Colin dziala, dziekuje za pomoc mimo wszystko:-)))
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:53. |