![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.05.2006
![]() |
Sekrety Leonardo Da VInci - Problem z kopią zapasową
Witam.
Mam oto taki problem. Kupiłem gre Sekrety Leonardo Da Vinci - Zakazany Manuskrypt Gra działa bez problemu. W związku z tym, że Mama gra u siebie na laptopie chciałem zrzucić obydwie płytki na kompa ( obrazy ) i pograć u siebie. No i tak zrobiłem ![]() Ale, uruchamiając gre program prosi o oryginalną płyte z grą ![]() Sprawdzałem obydwie płyty A-Ray Scanner'em ale nic nie wykrył. Obrazu robiłem najpierw Nero a potem CloneCD - w obydwu przypadkach nie działają. Obrazy zamontowane są w Daemon tool. Czy ktoś może wie w czym może tkwić problem ?? Za wszelkie wskazówki z góry dziękuje ! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Alcohol 120%
2. Deamontools z w***322;***261;czonymi emulacjami zabezpiecze***324; 3. cukierek do gry
#3 | |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Problem to zabezpieczenie: TAGES - diabel gorszy od StarForce'a
![]() Nie da sie skopiowac takiej gry, twoim jedeynym wyjsciem na kopie zaasowa jest uzycie cukierka, ktory pojawil sie wczoraj. Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Napisalem, z gorszy jesli chodzi o kopiowanie.
![]() Nie zrobisz dzialajacej kopii zapasowej (chociaz przy SF tez nie), ale o ile mozna z plyty zabezpieczonej starforcem mozna zrzucic obraz, ktory mozna odpalic z dysku tylko korzystajac z DT4 (choc w wiekszoscsi przypadkow potrzebne jest tez wylaczenie napedow), to TAGES z obrazu nie odpali bez uzycia dodatkowych programow symulujacych strukture plyty (jak TETRIS z plikiem tdf dla gry Fahrenheit) Pamietaj, ze rozmawiamy o kopiach zapasowych, nie o crac*kowaniu ![]() A w tym chodzi o to, zeby dac sobie rade bez korzystania z cukierkow |
![]() |
![]() |
|
|