![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.11.2005
![]() |
Czy Alkohol 120% 1.9.5 3105 ma...
Witam
Mam pytanko czy Alkohol 120% 1.9.5 3105 ma zapisane profile zabezpieczeń, czy potrzeba je samemu wpisać a może potrzeba jeszcze coś dograć ? Co zrobić skąd wgrać profile wraz z ustawieniami. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Alcohol ma profile do poszczególnych zabezpieczeń i nie tylko, ale tylko do kopiowania płytek CD-R.
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.11.2005
![]() |
Nie o to chodzi
Cytat:
Dzięki za odpowiedź, ale z tego co widzę w moim programie czyli jak na wstępie mówiłem Alkohol 120|% 1.9.5. 3105 nie mam możiwości wybrania profilu gdzie nawiązując do wersji starszej można było to czynić, wiąc pytam czy nowsza wersja ma tak specjalnie skonfigurowane ustawienia oby saemu dodawać poszczególne profile czy jest to jakiś błąd programowy bądź może trzeba coś dodatkowo dograć. poprostu jnie wiem więc z tąd moje pytanie. poza tym w/w program wyłącznie służy do kopiowania płytek CD-R a nie do robienia jajecznicy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
mam tą samą wersje A120% i mam profile.
poza tym w/w program nie służy wyłącznie do kopiowania płytek CD-R, można kopiować także płytki DVD.
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 06.12.2005 o godz. 21:21 |
![]() |
![]() |
|
|