![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.11.2003
![]() |
czy konwersja obrazu plyty z mds na iso ma wplyw na zabezpieczenie plyty?
Gra zabezpieczona .Securom 4.846..Obraz w formacie mds przekonwertowalam do iso żeby zajmował mniej miejsca i 2 pliki jeszcze dodałam.Nagrałam to na płyte, i działało przez kilka dni.Potem przestało, komunikat : błąd cd-romu upewnij się że jest właściwa płyta w cd-romie.
Nie pomogło formatowanie dysku.Nie rozumiem, jesli kopia ma nie działać to chyba od razu a nie po kilku dniach?I co miało na to wpływ?Czy konwersja obrazu? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w iso nie ma inforamcji o zabezpieczeniach wiec wogule nie powinno dzialac
moze zostawiles stary obraz w wirtualu i dlatego wydawalo sie ze iso dziala? nagraj plyte za pomoca alkohola z pliku mds - powinno dzialac jazeli koniecznie musisz dodac te dwa wspomniane pliki to dodaj takze cukierek - inaczej nie powinno dzialac |
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 25.11.2003
![]() |
Cytat:
Zrobiłam tak ![]() Musze poczekac chyba na oryginalne plytki, ktore aktualnie pozyczylam bratu.Ale nurtuje mnie to zagadnienie czemu tak się dzieje, a nie znam się zbytnio na zabezpieczeniach gier. |
|
![]() |
![]() |
|
|