![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.01.2005
![]() |
czy można to skopiować ???
Witam
![]() Bardzo proszę o pomoc ![]() Jestemn w posiadaniu orginalnego zestawu DVD: 1 DVD: SPIDER-MAN 2 DVD: SPIDER-MAN BONUS Chciałęm zrobić kopię obu płytek ale nie wiem jak ponieważ napotkałem na następujace problemy: 1. Próba wykonania kopii w Nero - płyta DVD jest zabezpieczona i nie może być odczytana 2. Próba wykonania kopii w Alcohol 120 - Ta płyta DVD jest zabezpieczona. W tej chili nie jest możłiwe skopiowanie zabepieczonej płyty DVD za pomocą tego oprogramowania. Wiem, że jest sposób aby skopiować taką płytę ale nie wiem jak się do tego zabrać. Czy może mi Ktoś udzielić kilku wskazówek ![]() Za każde info z góry serdecznie dziekuję. Pozdrawiam Grzegorz |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.06.2005
![]() |
dvd shrink albo
zainstaluj AnyDVD i wtedy użyj alcohola lub nerosa poza tym te płytki sa 2-warstowe wiec jesli posiadasz zwykłe 1-warstwowe musisz przerobic (przeprowadzić rekompresje) najpierw nero recodem albo jak juz wyzej pisałem dvd shrinkiem |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
Dzieki za szybką reakcję z Twojej strony
![]() Zdecydowałem się na dvd shrink - podobno bardzo dobry program. Jednak tu pojawia się kolejny problem, gdyż nie wiem: 1. Jaka jest kolejność wykonywania poszczególnych czynności. 2. Do jakiego formatu mam zgrać materiał z oryginalnej płytki. 3. Jakie zastosować ustawienia dla moich potrzeb - SPIDERMAN Rozumiem, że zrzucam materiał na dysk po wcześniejszym ustawieniu odpowiednich parametrów, wybieram odpowiedni format (iso lub do katalogu z plkami), a nastepnie za pomocą np. NERO zgrywam na czyste płytki ![]() Czy można gdzieś znaleźć opis do dvd shrink ![]() Pozdrawiam Grzegorz |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
OK. Już sobie poradziłem.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
|