![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Obraz z Lexa.
Witka.
Mam taki problem. Otoz dostalem oryginalnego Lex'a Omega 3CD i chcialem zrobic virtuala ale moje programy (Virtual Drive i Alcohol120%) nie daja rady tzn. zatrzymuja sie na pewnej ilosci procent postepu i dalej ani rusz tylko napaed (8480B) mruga sobie dioda. Niby Lex jest zabezpieczony czyms takim jak copy control. Wie ktos moze przypadkiem jak to zlamac albo jaki program do zrobienia virtal cd?? ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Re: Obraz z Lexa.
Cytat:
Pozdrawiam
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
no dyskietke mam ale zanim wycofam uprawnienia spowrotem na dyskietke chcialem zrobic virtuala - i tutaj kolejne pytanie czy jak wycofam uprawn. na dyskietke i skopiuje ta dyskietke na inna to uprawnienia pojda z tej innej dyskietki (nie oryginalnej)?? zadzialaja?
#4 | |
![]() |
Cytat:
Tego nie wiem. Też miałem do czynienia z oryginałem tego programu. Podczas próby reinstalki coś poszło nie tak z ponownym wgraniem klucza z dyskietki i musiałem zwracać się o nową dyskietkę do producenta. Trochę to trwało, bo dyskietki te robią tylko w jednym miejscu w Polsce, ale po tygodniu i, co najważeniejsze za darmo dali nową dyskietkę. Nauczony doświadczeniem wolałem już nie ryzykować ponownej wpadki i nie próbowałem kopiowania. Z tego, co wiem jednak jest to możliwe. Wielu ludzi ma te dyskietki. Także musieli je skądś mieć t.zn. skopiować. Pozdrawiam
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
Sorki nie doczytałem Twojego postu. Myślę, że ze skopiowanej dyskietki powinoo pójść. Znam gości,co wgrywalli ten klucz ze skpoiowanego dysku i wszystko chodziło.
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
aha no dobra zbadam sprawe skopiowanej dyskietki, thnx.
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.12.2002
![]() |
Hmm jest jedno wyjscie
![]() LINUX normalnie kopiuje dyskietki LEXa.
|
|