![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.01.2002
![]() |
czym zabezpieczyć audio
Cześć. Dawno mnie tu nie było! Świetenie się rozwija to formu i cały serwis.
Ale przechodząc do teamtu, jakim programem jest najłatwiej zabezpieczyć płytę audio. Chcę sobie spróbować. Nie zależy mi na specjalnie trudnych i skomplikowanych zabezpieczeniach, wystarczą najprostsze. 8) |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
no to wez sobie cloneaudioprotektor, zabezpiecz sobie .
Albo gwozdziem porysuj. Paranoja - ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.01.2002
![]() |
why?
dlaczego paranoja? :cool:
|
![]() |
![]() |
#4 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: why?
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.11.2005
![]() |
Cytat:
grzeniu z szacunkiem 8 ) ale nie oceniaj jak nie wiesz kto prosi o pomoc, ja na przykład też szukam takiego rozwiązania (zabezpieczenie płyt AUDIO) ponieważ zajmuję się produkcją muzyczną (komponuję muzykę i nagrywam ją) a dokładniej robię pamiątki dla dzieci w przedszkolach, a rodzice lub dyrekcja kupują płyty z nagraniami swoich pociech. Ja natomiast nie lubię wciskać ***8222;Kota w worku***8221; i daję najpierw płytę do akceptacji. Pewnego razu miałem zlecenie na dużą produkcję, miesiąc ciężkiej pracy po 14 godzin dziennie, wreszcie produkt gotowy i wręczam CD Pani dyrektor do akceptacji. Po kilku dniach słyszę od pani dyrektor, że nie jest tą produkcją zainteresowana. Nasówa się do głowy jeden wniosek produkcja jest kiepska Ale..... po pewnym czesie od znajomych dociera do mnie nowina Pani dyrektor bezczelnie skopiowała ***8222;miesiąc mojej pracy***8221;!!!!!!!! i płyty dała dzieciom w paczkach na prezent mikołajkowy Myślę że sporo w zamian za moją uprzejmość zapłaciłem!!! Teraz napiszę jaki Pani dyrektor miała w tym interes? Jej koszt prezentów mikołajkowych - (1,00 PLN - płyta, 0,50 PLN - pudełko, 1,00 PLN - wydruk kolorowej okładki = 2,50 PLN x 100 dzieci to jest łącznie 250 PLN) Rodzice natomiast składają się na takie paczki 20 ***8211; 30 PLN x 100 dzieci = 2 000 ***8211; 3 000 PLN co daje 1750-2750 PLN W KIESZENI PANI DYREKTOR Reasumując "niezły wał" ta pani powinna być pod stałą opieką prokuratury I sam powiedz jak tu takim "CWELOM" nie utrudnić, choć trochę życia!!!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|