![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Czytaj I Myśl
Czasami cztyam listy z pytaniami i worki mi się marszczą.
![]() D***l jeden z drugim pisze o Ściąganiu gier z netu o C***k-ach! ![]() Przyznają się do łamania prawa i wciągają w to innych. ![]() Nie myślą o tym ,że narażają forum na konsekwencję. (Zaiksy,Takty,CD Projekty i inne gady nie śpią) ![]() Pozwoliłem sobie przytoczyc pewne fragmenty ustawy o prawie autorskim żeby zamulone osoby zaczeły myślec zanim zadadzą pytanie. Prawo autorskie regulowane jest głównie ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Na mocy tej ustawy prawnie chronione są interesy autorów wszelkich utworów (m.in. plastycznych, muzycznych, architektonicznych, itp.). Prawa autorskie można podzielić na prawa osobiste oraz prawa majątkowe. Zarówno autorskie prawa osobiste, jak i autorskie prawa majątkowe, podlegają ochronie, a za ich naruszenie grozi nie tylko odpowiedzialność odszkodowawcza lecz w wielu przypadkach również odpowiedzialność karna. Każdy przejaw działalności twórczej o indywidualnym charakterze, ustalony w jakikolwiek postaci, niezależnie od wartości, przeznaczenia i sposobu wyrażenia jest utworem i podlega prawom autorskim. Zgodnie z podaną definicją utworami są między innymi: obrazy, plakaty, książki, przewodniki, programy komputerowe, rysunki, modele i projekty, plany oraz audycje radiowe. MYŚLEĆ! MYŚLEĆ! MYŚLEĆ! ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
myśleć, myśleć i nie ściągać plakatów!
i nie chcieć potem do nich rodzynków! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MYŚLE, MYŚLĘ I MYŚLĘ.......no i zamulony jestem, no i worki też mi się zmarszczyły
![]() Nie ściągam plakatów ani audycji radiowych bo nie umiem ich skrakowac. PS Ten topic to a propos czego jest? Jakis zakamuflowany pretekst do kolejnej imprezki? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Precz z internetem
![]() ![]() ![]() |
... nie umiem ich skrakowac.
W Krakowie dobrze krakują ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Boxing
Data rejestracji: 01.08.2004
![]() |
Buahhaahhaaa,gdyby każdy był taki "myślący" jak Burt,to takie forum jak to, nie byłoby potrzebne.
Viva la Krak(ów) i Krak(owiacy) !!! Ostatnio zmieniany przez DonKing : 02.12.2005 o godz. 17:59 |
![]() |
![]() |
#6 |
Precz z internetem
![]() ![]() ![]() |
Widać DonKing , że nie załapałeś kontekstu.
Czy zroumiałeś tytuł topicu? Czy zauważyłeś co czasami koleśie wypisują? Czy wiesz dlaczego na pewne pytania nie otrzymują odpowiedzi? Wystarczy przeczytać twój post na temat Silent Hill 2(...sciągnęłem obraz z netu...) Nikogo nie obchodzi jakim sposobem nabyłeś gre-ważne jak zadasz pytanie. Wszyscy doskonale wiedzą o jakich kopiach jest mowa i większość wie jak zapytac. A to twoje Buahhaahhaaa świadczy , że nie zrozmiałeś co miałem na myśli pisząc ten post. |
![]() |
![]() |
#7 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Prawo każdy zna !
Nie widzę sensu w dalszym kontynuowaniu topicu ![]()
#8 |
Boxing
Data rejestracji: 01.08.2004
![]() |
To właśnie TY,Burt,odpowiedz - czemu miał służyć Twój pierwszy,"górnolotny",post(a raczej cytat ustawy)
![]() Chciałeś błysnąć,wybuchnąć i zostać zauważonym jako ten Wybraniec stojący na straży Prawa Autorskiego.Stojący ponad Administratorem i Moderatorami forum - udało Ci się...,bo Twoje podsumowanie jest dość trafne..."Wszyscy doskonale wiedzą..." - ...a jak ktoś nie wiedział,to już- dzięki Burt'owi- wie... Z całym szacunkiem,ale do nauki czytania i myślenia (oraz formułowania pytań) to Ty się raczej nie nadajesz...Na przyszłość skonsultuj swoje działania antypirackie z kimś kto ma o tym pojęcie lub po prostu z kimś dorosłym... |
![]() |
![]() |
#9 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
|