![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.11.2005
![]() |
Pop:TTT
Witam. Mam taki problem.
Mam grę PoP:TTT na płycie DVD. Na płytce znajdują się 3 pliki: nfo (którego niestety nie moge otworzyc), mdf i mds. Niestety kiedy chce je otworzyc Deamonem to pisze : Unable to mount image. Unable to access image file. =// Jak chce skopiowac pliki na dysk to pisze : Nie mozna skopiowac mir-popt2t. Nie mozna odczytac z pliku lub dysku zródlowego. Czy dobrze sie domyslam ze to uszkodzenie płytki? Z góry dzięki za odpowiedzi i sorry za nieskładność całej wypowiedzi, w koncu dopiero co po Sylwestrze =D
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*.nfo ---> otwiera się notatnikiem
Jak nie możesz obrazu skopiowac na dysk oznacza to że płytka wontpliwej jakości, i pewnie pliki na niej są uszkodzone
|
|
#3 |
|
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
ja robie obraz uszkodzonej płyty i załanczam obraz do wirtuala i wtedy kopiuje 3/5 wypadkach pomaga ta metoda nie zawsze działa i gry czasme jeśli chodzą to moge sie wywalić w tym najważniejszym momencie a filmy to sie umnie zacinają albo robi sie dziwny ekran i zawsze po prawca do zwykłego . Ta metoda czasem skutkuje
|
![]() |
|
|