![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
![]()
Ja też chcę sobie zrobić kopię Win Xp oraz Offica Xp ale nie wiem jak sie do tego zabrać. widze tu duzo postów i zgłupiałem. H\Kogo mam słuchać??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
wcale nie dobry temat - sluchaj wszsytkich - wnioski wyciagaj sam - z myslenia ci nikt nie zwolni
ps. przegranie offica i innych programow MS nie wymaga wielkiej filozofii bo tego sie nie zabezpiecza ![]()
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
![]() |
wnioski wyciagaj sam - z myslenia ci nikt nie zwolni
Kopiowanie XP idzie OK! ![]() Coś na myslenie dla kolegi. Chciałem sobie jeszcze dołozyć do płytki z XP kilka przydatnych narzedzi. Zrobiłem ISO w Direct ISO, dodałem kilka katalogów., zapisałem zmiany i co sie okazuje??. Błąd w czasie uruchomiania sie Instalatora! Standardowy niebieski monit że instalator musi zakończyć działanie żeby nie uszkodzić kompa!! Co wy na to ?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
to fajnei ze piszesz o tym dopiero teraz...
grzebanie w plytach instalacyjnych - zwlascza tych nowych systemow - w2k i xp ejst dosc ryzykowne - najlepeiej jesli umieszczasz CALE drzewo instalacyjne dodatkowych programow w osobnych katalogach, nie robiac balaganu, mozliwe ze mieszajac katalogi nadpisales czesc zbiorow - pozatym - jest niezerowe prawdopodobienstwo ze program do edysko iso zglupial kiedy edytowales obraz plyty bootowalnej - nieduza ta szansa - ale polecalbym edycje jakims innym softem - i oczywiscie RW na przyszlosc pisz od razu o co ci chodzi - bo kopie win xp robi sie w klonie - dowolnym profilem a czemu nie w NERO? bo moze nie wyjsc plyta bootojaca sie...
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
![]() |
na przyszlosc pisz od razu o co ci chodzi - bo kopie win xp robi sie w klonie - dowolnym profilem
a czemu nie w NERO? bo moze nie wyjsc plyta bootojaca sie... W Nero było wszystko OK. W Clonie nie czyta mi ISO. Nie wiem czemu moze brak jakiegos plugina. Dzieki bardzo za rady. Ja dopiero sie ucze wypalać więc nie dziw sie że jestem upierdliwy. Jeszczcze raz dzieki
#6 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
|
|