Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.05.2005, 19:44   #1
michal3101
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.05.2005
michal3101 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dungeon Keeper 2 - wirtualny napęd problem

Witam. Przekopałem kilka forów, ale nie znalazłem rozwiązania tego problemu. Mam problem z uruchomieniem zamontowanego obrazu dungeon keepera 2. Z tego co się dowiedziałem jest zabezpieczony safedisk'iem. Gra w polskiej wersji korzysta z dwóch płyt - pierwsza z plikami gry i wersją angielską, druga z wersjami językowymi. Gdy instaluję grę w wersji angielskiej [bez żonglerki płytami] i próbuję ją uruchomić wyskakuje mi błąd żebym włożył do napędu odpowiednią płytę. Podobnie w przypadku, kiedy zaczynam od instalki polskiej wersji - w pewnym momencie woła o CD1 i po klinknięciu "ponów próbę" znowu wyskakuje ww błąd. Czy ktoś wie w jaki sposób żeby zainstalować i uruchomić tą grę w polskiej wersji językowej na zamontowanym obrazie? Jestem prawie pewien że chodzi o odpowiednia konfiguracje emulacji ale probowalem roznych sposobów i nic to nie dało. Proszę o pomoc.
michal3101 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: