![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.08.2005
![]() |
DVD z zabezpieczeniami
Mam pytanie bo jestem zielony w tych tematach
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ile razy można ... co chwila ktoś pyta o to samo, szukaja na forum gryzie, google gryzie
![]() Żeby cie szukajka nie pobiła to masz jak na tacy: AnyDVD + CloneDVD nic więcej do przegrania orginalnej DVD z filmem ci nie potrzeba. Programy do nabycia w hipermarkecie emule, lub na stronie producenta PS. Masz negatywa za brak jakiej kolwiek inicjatywy ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez mgit : 19.08.2005 o godz. 17:11 |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.08.2005
![]() |
Nie zgodzę się, że wystarczy tylko AnyDVD + CloneDVD. Zobacz sobie ostatnie wydanie Dire Straits w formacie DVD. Absolutnie nic nie chciało tego ruszyć CloneDVD, Decrypter, Shrink, Alcohol. Twój CloneDVD niestety wysypywał CRC Error, Decrypter badał płytę 11 godzin bezskutecznie tak samo jak Alcohol. Płyta na odtwarzaczu stacjonarnym działała bez najmniejszych problemów, natomiast błędne sektory ukazywały się już w 3% procencie kopiowania. Ostatecznie płyta uległa za sprawą AnyDVD + DVDFab, choć początkowo wydawało mi się, że i one sobie nie poradzą.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Przegrywałem płytki DVD z wyporzyczalni (kopie bezpieczeństwa oczywiście) tymi programami i nie miałem żadnych problemów, owszem zdażają się wyjątki Dire Straits jednakże AnyDVD+CloneDVD daje rade większości płyt z zabezpieczeniem. DVD Decepter+AnyDVD również dobrze sobie radzi, to samo DVD Fab
![]() Co jednakże nie zmienia to faktu że user @Sky to leń, i nie wykazuje żadnej inicjatywy w celu rozwiązania problemu, który został postawiony w jego pytaniu ![]()
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.08.2005
![]() |
Sorry:>
Sory za moje lenistwo ale bardzo mi sie spieszylo a w tych sprawach jestem laikiem i kcialem jak najszybciej sie dowiedziec jakie to programy, dzieki za odpowiedzi
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.03.2005
![]() |
![]()
Mam troszkę laikowe pytanie, a mianowicie czy dvd decrypter może kompresować płytki dvd 9 do dvd 5, jeśli tak to w jaki sposób??
Ja zawsze korzystałem z AnyDVD + DVD shrink ew. AnyDVD + Clone DVD więc się przyzwycziłem, a teraz mi te programy nie działają (zabezpieczenia) i podczas skanu płytki komp się zacina ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Możę, wystarczy wyciąć reklamy, i dodatki i ma się film w wersji DVD5
#8 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
I teraz mam dylemat, bo jak zaczyna skanować film to program się zacina i w żaden sposób nie da się tego ominąć ![]() Więc może polecicie mi jakiś program który kompresuje i nagrywa dvd..... Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
DVD Fab umożliwai podział DVD9 na dwie DVD5
![]()
#10 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() po prostu nie wiem co z tym gównem zrobić ![]() Ma ktoś może pomysł?? Czekam na sugestie PzDr. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
albo czy n.p. Alcochol 120% może kompresować płyty
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |