Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.04.2003, 16:51   #1
PIOSKARBI
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.04.2003
PIOSKARBI w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam problem z przegraniem Delta Force: Black Hawk Down!!!

Skanuje w Clony XXL i wykrywa zabezpieczenie SECUROM *new* v.4.84.69.0037 potem włączam Profilera, a następnie CLONECD v.4.2.0.2 PL. Gdy włączam ConeCD to pokazuje mi się komunikat:

Uwaga...

Wykonanie kopii płyty CD z tym zabezpieczeniem nie jest możliwe z tą wersją CloneCD.

To postanowiłem jeszcze raz przeskanować w ClonyXXL v.2.0.1.4 PL,
ale tym razem włączyłem Alcoholer v.3.1,a następnie Alcohol 120% v.1.4.2. W Alcoholu 120% właczyłem KREATOR ODCZYTU tam gdzie wybiera się PROFILE było ALCOHOLER. Nic nie zmieniając naklikłem, potem start, gdy pojawiło sie okno z pomiarem DPM zostawiłem prędkość pomiaru DPM taka jaka była czyli MAKSIMUM. Gdy skończyło tworzyć obraz to w ALCOHOLU 120% klikłem KREATOR NAGRYWANIA. W polu gdzie można wybrac profile była nazwa ALCOHOLER (zostawiłem tak jak było),a tryb zapisu był DAO/SAO. Nic nie zmieniałem i klikłem START. Gdy się nagrałowłączyłem grę nie było mozna włączyć opcji SINGLE PLAYER i MULTI PLAYER.

PROSZĘ POMÓŻCIE !!!!!!!!!
PIOSKARBI jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.04.2003, 00:33   #2
jack_soft
Bywalec

Data rejestracji: 12.01.2003
jack_soft w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Re: Mam problem z przegraniem Delta Force: Black Hawk Down!!!

Cytat:
PIOSKARBI napisa***322;(a)
Skanuje w Clony XXL i wykrywa zabezpieczenie SECUROM *new* v.4.84.69.0037 potem włączam Profilera, a następnie CLONECD v.4.2.0.2 PL. Gdy włączam ConeCD to pokazuje mi się komunikat:

Uwaga...

Wykonanie kopii płyty CD z tym zabezpieczeniem nie jest możliwe z tą wersją CloneCD.

To postanowiłem jeszcze raz przeskanować w ClonyXXL v.2.0.1.4 PL,
ale tym razem włączyłem Alcoholer v.3.1,a następnie Alcohol 120% v.1.4.2. W Alcoholu 120% właczyłem KREATOR ODCZYTU tam gdzie wybiera się PROFILE było ALCOHOLER. Nic nie zmieniając naklikłem, potem start, gdy pojawiło sie okno z pomiarem DPM zostawiłem prędkość pomiaru DPM taka jaka była czyli MAKSIMUM. Gdy skończyło tworzyć obraz to w ALCOHOLU 120% klikłem KREATOR NAGRYWANIA. W polu gdzie można wybrac profile była nazwa ALCOHOLER (zostawiłem tak jak było),a tryb zapisu był DAO/SAO. Nic nie zmieniałem i klikłem START. Gdy się nagrałowłączyłem grę nie było mozna włączyć opcji SINGLE PLAYER i MULTI PLAYER.

PROSZĘ POMÓŻCIE !!!!!!!!!
Mnie poradził CLONECD v.4.2.0.2 PL przez profil dataCD.
Zrobiłem kopie bez problemu!
Powodzenia.
jack_soft jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: