![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
[mniej]starszy gracz ;]
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
![]()
Nie jestem pewien, czy mój problem jest bezpośrednio powiązany z zabezpieczeniami, ale nie wykluczam takiej możliwośći. Otóż, po instalacji eduROMa dla klas 6 ( chociażby z oryginalnych płyt ) i odpaleniu którejkolwiek płytki z materiałami, windows pyta się, czy włączyć Strefę P. Oczywiście klikam ok. Po chwili wyskakuje komunikat, który informuje mnie, że GraphBoard nie może odczytać biblioteki graficznej i pyta się, czy ściągnąć ją z serwera GraphBoarda. Po wybraniu ok program informuje mnie, że "Cannot create Internet Loader object" a następnie, że nie udało się ściągnąć biblioteki ( pomimo stałego łącza ). Następnie sytuacja się powtarza, tym razem z biblioteką dźwiękową. Po naciśnięciu ok, wyskakuje znany wszystkim windowsowy komunikat "Wystąpił problem z aplikacją GraphBoard 2.50 (1996-2001) Application i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."
Bardzo proszę o pomoc wszystkich posiadaczy eduROMa. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|