![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
Słownik Collinsa 2.0
Usiłuje przegrac ten słownik i mam problem.Po skopiowaniu na cd-rw,program Nero nie chce jej sczytac aby dołożyc craka i nagrac całość na cd-r.Kopia jest robiona Clonem po uprzednim sprawdzeniu wszystkich zabezpieczeń
Wera |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Wpisz hasło Collins w wyszukiwarce. Ten temat był wałkowany na forum parę razy w ostatnim czasie. Sporo ludzi ma problemy ze zrobieniem kopii tego programu.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.09.2002
![]() |
mialem podobny problem tydzien temu - ale go rozwiazalem
.ani nero, ani cloneCD nie byly w stanie ruszyc tego dziadostwa - kosztowalo mnie to wiele czasu na kasowaniu cdrw przeszukalem cdrinfo i znalazlem cos na temat alkoholu - jako ze czasem lubie sobie troszke lyknac wiec sie zainteresowalem - jak dorwalem retail'a to wszystko poszlo jak po masle najnowszy clony xxl wykryl "securom new" wiec tak ustawilem "120%" nagrywara leciala na 40x - piekny obrazek, po wypaleniu zadnych klopotow - chodzi collins i langenscheidt 8) |
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
I bez craka?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.09.2002
![]() |
Cytat:
, po kazdej instalacji programu klucz podawany przez program sie zmienia, wiec nalezy podac rowniez inny kod. mnie znudzilo ciagle meilowanie po kod po kazdej reinstalce itp. chyba ze to co chciales nagrac (c...k) to wlasnie eliminuje wymog pracy z plytka. jak cos zmienisz w obrazie plytki to nie bedzie to juz 1:1, wiec ten program sie nie uruchomi. skubancy niezle go zabezpieczyli
|
|
|
|
![]() |
|
|