![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2003
![]() |
Enclave SecuROM 4.84.60.0003
czesc
![]() mam nagrywarke 52x42x52 LiteOn LTR-52246S uzywam ALcohol120% 1.4.3(410) mam prblem z przegraniem gry Enclave zabezipeczonej SecuROM 4.84.60.0003 ![]() http://clone.cd/phpBB2/viewtopic.php?t=5 przegrało sie ![]() błędy ![]() musialem usunąc z dysku pozniej klasycznie i teraz nie moge jej zainstalowac ![]() ![]() ale to raczej niemozliwe bo wczesniej przegrywałem POSTAL2 zabezipeczony SecuROM 4.84.69.008 i dzila bez problemow wiec nie wiem jak sie ENCLAVE nie chciało się dobrze przegrac ![]() nie chce przejść test DPM a podczas nagrywania POSTAL2 wszystko bylo OK wiec teraz nie mam pojecia co jest źle prosze o pomoc ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Spróbuj metody Alcohol 120%+BWA Builder+TwinPeak
Dokładny opis znajdziesz ->TUTAJ<- .......pozdrawiam ![]()
#3 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
rob tak jak ja robie.
dogrywaj cracka. kiedys jak bralem piecyk myslalem ze wiele skopiuje i jest to wazna cecha. obecnie olewam to czy skopiuje mi te czy tamta plyte. po prostu do gier dogrywam cracki. jest to lepsze niz idealna kopia (dalem dla kumpla taka idealna kopie czegos z sd2 po pol roku mowi ze nie chodzi - u mnie pomyka - pada mu cd i z grania nici - dalem cracka i jest spox). masz cracka to nie miele ci cd-rom'em, zawsze pojdzie aa jak tym nocd to mozesz miec pusty naped. powiesz co zrobic jak wyjdzie patch (jakas krytyczna poprawka). po jakims czasei wyjdzie i tak do tego patcha ***** - tak miaelm z c&c: renegade (ostatni patch umozliwial granie na mojej karcie bez problemow i co ***** tez sie znalazl - trzeba bylo tylko poszukac). jedyna sprawa to pozostaje niedowartosciowanie charakterystyczne dla polaka - "co ja nie potrafie" pzdrwm Nikita_Bennet
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2003
![]() |
dzięki za rady
[Spróbuj metody Alcohol 120%+BWA Builder+TwinPeak Dokładny opis znajdziesz] udało sie przegrac ENCLAVE zabezpieczoną SecuROM 4.84.60.0003 BLOOD RAYNE zabezb. SecuROM 4.84.74.0007 oraz Hitman 2: Silent Assassin SecuROM 4.83.11.0026 dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam___________________8)________________
|
|