![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Error - Enter the Matrix
ściągnąłem sobie z internetu przez emula "kopie bezpieczeństwa" wszystkich 4 płyt Enter_The_Matrix_Deviance_x.gamers.Sharereactor.bi n i cue i nfo
Problem polega na tym że: gdy próbuje zainstalować je poprzez wirtualny napęd Alcohola lub Deamona to instaluje sie 1 płyta pyta o 2-gą ale w momencie jak ma pytać o 3-cią to wyskakuje błąd i koniec instalacji clone xxl wykrywa że płyty 1-3 bez zabezpieczeń a płyta 4 securom 4.84.. itd wypaliłem te płyty alcoholem, clonem, fireburner, CDRwin-em i z profilami zabezpieczeń dla securoma i bez żadnego zabezpieczenia i różnymi prędkościami ale zawsze albo po 2 płycie albo po 3 płycie koniec instalacji i błąd czy ktoś wie co jest nie tak? obrazy uszkodzone czy jak PS ściągałem i nagrywałem obrazy płyt wiele razy i nie miałem większego problemu oprócz NOLF 2 Proszęo pomoc i radę |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.08.2002
![]() |
A muglbys napisac jaki to jest blad
![]() Czyzby ''invalid crc'' ![]() PozDro P.S.Jak nie da sie sciac pliku to musisz od nowa zasysac ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
tzn nie da się chyba obciąć końca płyty bo po zgraniu jest tylko plik obrazu - bin
a błąd który wyskakuje to błąd setup error dokładnie w momencie gdy ma wyskoczyć okienko z pytaniem o następną płytę wie ktoś co jest nie tak? nagrywarka - Lite-on 52x |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.08.2002
![]() |
no przecisz ja wiem ze to jst bin z tym ze napisz co jest napisane w okienku bledu to moze bede wiedzial co z tym zrobic a pliki bin da sie ciac ja mama do tego taki program i jezeli jest to tak ajk mowisz na koncu pliku to bedziesz mugl sobie dociagnac poprawna koncowke a pozatym zobacz np clonny czy nie ma jakiegos bad sektora na tej plycie ktora ci nie dziala(tylko ustaw co jeden sektor) Wiesz jak to zrobic
![]() PoZdro |
![]() |
![]() |
|
|