![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.02.2003
![]() |
Euro plus+
Niestety nieszczescia chodza trojkami i musze jeszcze raz prosic o pomoc. Skanujac plytki w clony na liteonie 522452 dostaje komunikat"G/ELEMENTARY/(tutaj jakis jpeg) not found" na kazdej plytce nie znajduje czegos innego. Skanujac na starym TDK przechodzi, ale nie znajduje zabezpieczenia. Pierwsza plytka jest przez litka nie widziana, a na TDK securom 4.77. Podobno ma byc odwrotnie, 1-sza nie zabezpieczona, a reszta z securomem. Pomozcie, bo pojde do psychiatry
![]() Aha, wyszukiwarka nie pomogla. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
to moze kup se plytki za 0.70 zl i kopiuj jak leci
sprobuj jeszcze przeskanowac Perfect Copy
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
pierwsza jest zabezpieczone a reszta NIE !!! Instalacyjna !!!
#4 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Jezeli tylko pierwsza jest zabezpieczona, dlaczego po zainstalowaniu z oryginalnej plytki kopie kolejnych nie dzialaja dobrze, tzn. dzialaja, ale lekcje sa "puste", jest tylko obramowka?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.01.2003
![]() |
ja sprawdzlem u siebie i jest tak: pierwsza jest czysta a nastepne z lekcjami to securom. w MM pogadamy :-)
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Bywalec
Data rejestracji: 01.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Dzieki, rzeczywiscie tylko pierwsza jest zabezpieczona. Chociaz jezeli tak jest, to po co ten patch? Cos jednak rozni te kopie od oryginalow
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Juz Ci wyjasniam na czym rzecz polega (bylo to wczesniej!!!). Otoz, Euro++ wersja angileska 9 cd jest zrobiona w ten sposob:
1. Pierwsza plytka zabezpieczona jest (z tego co wiem bo nie mam teraz E++ w domu) Securom'em. 2. Pozostale nie sa w ogole zabezpieczone. 3. Kopie robilem CloneCD 4.2 z profilem Securom'u. 4. Testuj sobie na CD-RW. 5. Patch jest potrzebny bo podobno oryginaly nie chca nawet dzialac (posiadam ten patch). 6. Jesli nawet dobrze zrobisz kopie to i tak istnieje prawdopodobienstowo, ze kolejne kopie nie beda dzialac poprawnie - dziwne nie ??!! ale prawdziwe nagralem z pierwszej kopi oryginalu (moja) az 10 kopi tego programu. Najczestrzym bledem byla informacja o "nieprawidlowym kluczu programu" - nie wiem dlaczego ale u mnie te wersje na wyywke dzialaly zawsze a u kumpli nie 5... 7... 8 razy wprowadzali dopiero poszlo. 7 . Nie wiem czy to wszystko jest na 100% prawda bo pisze to z glowy - nie moge teraz tego sprawdzic. 8. Jesli cos pokrecilem to prosze o POPRAWKI. THX
#9 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Dzieki, wszystko sie zgadza. Juz sobie z tym poradzilem. Staram sie unikac tematow, ktore juz byly, ale w tym przypadku nie znalazlem w wyszukiwarce rozwiazania problemu
|
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Czyli sie nie pomylilem :-)
#11 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.04.2002
![]() |
OK - jest patch do wersji EuroPlus+ Reward Millenium, ale czy ktoś ma patcha do EuroPlus+ Sprachkurs Deutsch Millenium?
THX za odpowiedź i ewentualną ![]()
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.03.2003
![]() |
Jak można prosić to podeślijcie mi tego patcha do E++ Angielskiego na skrzyneczke. Z góry wielkie dzięki. karol_maly@op.pl
#13 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.12.2001
![]() |
Euro++ Millenium English
Co do zabezpieczen na płytkach to ja mialem takie:
Setup -> Securom Lekcje -> Bad Sektors (ale to pewnie wynikało ze złego stanu kopii tych lekcji) ale to był dla wersji Reward a nie Millenium (ale pewnie tu jest podobnie). Ze strony YDP można ściągnąć plik SetupPL.zip (105 MB) do wersji Millennium który nie ma żadnych zabezpieczeń. Ściągnołem, nagrałem na płytkę cd-rw zainstalowałem i działa z lekcjami z wersji Reward (z moich porównań wynika, że lekcje z wersji Reward są takie same jak w wersji Millennium). Testowałem na WinXP HOME. http://www.ydp.com.pl/wymagania.asp?ProduktID=27 "...Program można zainstalować i uruchomić w systemie Windows 2000/XP dla instalatorów: RE 0003-04GB/PL, PL 0011-21, RE 0103-05PL na kontach z uprawnieniami administratora lokalnego. Dla instalatora RE 0502-06-CD/DVD uprawnienia administratora lokalnego potrzebne są tylko do instalacji programu. Najnowsza wersja instalatora EuroPlus+ Reward dostępna jest tutaj (ok.105 MB): http://www.ydp.com.pl/serwis/Reward/SetupPL.zip szczegółowe informacje: tel. 058 768 22 22 lub service@ydp.com.pl..." |
![]() |
![]() |
#14 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 27.03.2003
![]() |
Czy jest sposób na korzystanie z serwisów internetówch przy użyciu kopii Reward Millenium?
|
![]() |
![]() |
|
|