Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.09.2004, 13:01   #1
sztanc
Straszny Podstronkowy

Data rejestracji: 27.07.2002
sztanc w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Euro + Reward Millenium a Windows XP

Czy ktoś może spotkał sięz problemem takim jak ten. Zrobiłem kopię jak w tytule postu i zaczęły się schody. Instaluje się pod WinXP, po czym w czasie instalacji wywala błąd n/t autoexeka(również z oryginału), zaś pod w98 chodzi bez problemu. Może jest do tego problemu jakieś ciasteczko. Wdzięczne odpowiedzi na priva. Sztanc
sztanc jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.09.2004, 21:30   #2
M@RO
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.09.2004
M@RO w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
:\ Mam ten sam problem prawdopodobnie ten program nie jest pisany pod XP-ka trzeba by poszukać łatki na stronach producenta może wtedy zadziała . Jesli coś znajde dam znać Siema....
M@RO jest offline  
Stary 30.09.2004, 22:02   #3
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
luknij tutaj...
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=reward
Stary 14.10.2004, 17:21   #4
Koolo
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.01.2002
Koolo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez sztanc
Czy ktoś może spotkał sięz problemem takim jak ten. Zrobiłem kopię jak w tytule postu i zaczęły się schody. Instaluje się pod WinXP, po czym w czasie instalacji wywala błąd n/t autoexeka(również z oryginału), zaś pod w98 chodzi bez problemu. Może jest do tego problemu jakieś ciasteczko. Wdzięczne odpowiedzi na priva. Sztanc
Jak zrobiłeś działającą kopię ? Bo mi nie wychodzi na roznych nagrywarch i w roznych programach probowalem
Stary 16.10.2004, 10:05   #5
sztanc
Straszny Podstronkowy

Data rejestracji: 27.07.2002
sztanc w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
re

Chyba Clone'm, zresztą nie tutaj chyba tkwi problem. Problem jest raczej z właściwie zainstalowanymi sterami ASPI, bo u mnie nie dało się nić wypalić, a jak już to nie chodziło. Zaś do odpalenia Euro+ potrzebne jest ciasteczko, do znalezienia w postach. Jak nie znajdziesz to ci dam namiar na priva. Pzdrv. Sztanc.
sztanc jest offline  
Stary 16.10.2004, 16:46   #6
sirozzy
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.08.2004
sirozzy w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hejka Forumowicze. Ja używam Reward ME i sam osobiście kopiowałem go. Cóż mój sposób na pop[rawną pracę programu to: Clone Cd w wyłączonymi opcjami naprawy błędnych sektorów jak również odczyt danych subkanałowych-danych. Następnie jak zrobimy obrazy płytek odpalamy program Daemon w jaknajwyższej wersji i importujemy do wirualnego cd obraz setupu i instalujemy, następnie gdy instalacja będzie już zakończona zmieniamy w napędzie Daemona obraz cd na pierwszą z kursu i odpalamy, U mnie wszystko śmiga że hej. Mam WinXp Pro na dwu monitorach i śmiga. Pozdrawiam i mam nadzieję że to się komuś przyda Ewentualne pytania na maila. sirozzy@o2.pl :cool:
sirozzy jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: