![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Straszny Podstronkowy
Data rejestracji: 27.07.2002
![]() |
![]()
Czy ktoś może spotkał sięz problemem takim jak ten. Zrobiłem kopię jak w tytule postu i zaczęły się schody. Instaluje się pod WinXP, po czym w czasie instalacji wywala błąd n/t autoexeka(również z oryginału), zaś pod w98 chodzi bez problemu. Może jest do tego problemu jakieś ciasteczko. Wdzięczne odpowiedzi na priva. Sztanc
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.09.2004
![]() |
:\ Mam ten sam problem prawdopodobnie ten program nie jest pisany pod XP-ka trzeba by poszukać łatki na stronach producenta może wtedy zadziała . Jesli coś znajde dam znać Siema....
|
![]() |
![]() |
#3 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
luknij tutaj...
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=reward
#4 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#5 |
Straszny Podstronkowy
Data rejestracji: 27.07.2002
![]() |
re
Chyba Clone'm, zresztą nie tutaj chyba tkwi problem. Problem jest raczej z właściwie zainstalowanymi sterami ASPI, bo u mnie nie dało się nić wypalić, a jak już to nie chodziło. Zaś do odpalenia Euro+ potrzebne jest ciasteczko, do znalezienia w postach. Jak nie znajdziesz to ci dam namiar na priva. Pzdrv. Sztanc.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.08.2004
![]() |
Hejka Forumowicze. Ja używam Reward ME i sam osobiście kopiowałem go. Cóż mój sposób na pop[rawną pracę programu to: Clone Cd w wyłączonymi opcjami naprawy błędnych sektorów jak również odczyt danych subkanałowych-danych. Następnie jak zrobimy obrazy płytek odpalamy program Daemon w jaknajwyższej wersji i importujemy do wirualnego cd obraz setupu i instalujemy, następnie gdy instalacja będzie już zakończona zmieniamy w napędzie Daemona obraz cd na pierwszą z kursu i odpalamy, U mnie wszystko śmiga że hej. Mam WinXp Pro na dwu monitorach i śmiga.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|