![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.08.2005
![]() |
![]() ![]() ![]() idę zwrócić do sklepu oryginał!!! i kupuje na giełdzie za 20 złoty tłoki które będą się dały skopiować.....i tyle YDP zyska z tego, i teraz wiem na pewno że ten dla kogo liczy się pewna estetyka i faktycznie widzi sens zakupu oryginału[oczywiście ma pieniądze i nie mówię tutaj np. o PhotoShopie]to go kupi i Tak i takie zabezpieczenie tylko utrudnia człowiekowi który kupuje oryginał użytkowanie...szlak mnie trafił...R.I.P..do tego stopnia ze wczoraj zadzwoniłem do wyżej wymienionych z pytaniem co mam zrobić, pani z działu serwisowego odpowiedziała że oni są świetni i elastyczni i nie muszę robić sobie kopi bo jak mi się płyta porysuje to mogę ja wysłać do nich za ***8221;darmo***8221;? a oni mi odeślą też za darmo nową...bo oni są niezawodni...na to ja jak jesteście nie zawodni skoro w karcie rejestracyjnej jest numer do rejestracji na waszej stronie programu a na waszej stronie pisze że Tego Produktu Nie można zarejestrować i co z moim napędem Cdrom też za ***8222;darmo***8221; ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|