Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.05.2006, 11:17   #1
jim_hawkins
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.08.2005
jim_hawkins w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
...Powiem tak jeśli nie uda mi się tego zrobić to
idę zwrócić do sklepu oryginał!!! i kupuje na giełdzie za 20 złoty tłoki które będą się dały skopiować.....i tyle YDP zyska z tego, i teraz wiem na pewno że ten dla kogo liczy się pewna estetyka i faktycznie widzi sens zakupu oryginału[oczywiście ma pieniądze i nie mówię tutaj np. o PhotoShopie]to go kupi i Tak i takie zabezpieczenie tylko utrudnia człowiekowi który kupuje oryginał użytkowanie...szlak mnie trafił...R.I.P..do tego stopnia ze wczoraj zadzwoniłem do wyżej wymienionych z pytaniem co mam zrobić, pani z działu serwisowego odpowiedziała że oni są świetni i elastyczni i nie muszę robić sobie kopi bo jak mi się płyta porysuje to mogę ja wysłać do nich za ***8221;darmo***8221;? a oni mi odeślą też za darmo nową...bo oni są niezawodni...na to ja jak jesteście nie zawodni skoro w karcie rejestracyjnej jest numer do rejestracji na waszej stronie programu a na waszej stronie pisze że Tego Produktu Nie można zarejestrować i co z moim napędem Cdrom też za ***8222;darmo***8221; mogę wam wysłać a wy odeślecie mi za darmo nowy napęd, bo płyty które mam strasznie rzężą .rozległa się cisza pani powiedziała ze przełączy mnie do szefa , szefa szefów nie było bo był na delegacji...i tak straciłem 14 minut z komórki i zirytowany jak na samym końcu okazało się że zostałem sam ze swoim z problemem....i tyle
jim_hawkins jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: