![]() |
jestem z Katowic...ale dzi***281;ki
|
Ale zauważ, że skoro obrazu Twoja nagrywarka nie potrafiła zrobić, to z nagraniem też może być nieciekawie :P
Poza tym.. Na pewno w sklepie przyjmą zwrot tego oryginału? |
A dlaczego mieli by tego niby nie zrobi***263;? Nie znasz swoich praw? masz prawo odda***263; wszystko je***347;li produkt ci***281; nie satysfakcjonuje...s***261; pewne wyj***261;tki na przyk***322;ad majtki mo***380;esz odda***263; a kolczyki nie ale oprogramowanie nie stanowi tu ***380;adnego wyj***261;tku...***380;eby by***322;o ***347;miesznie to jeden z punkt***243;w umowy w kt***243;rym czytamy***8221;Je***347;li Nabywca nie akceptuje warunk***243;w umowy powinnien bezw***322;ocznie zwr***243;ci***263; zakupiony pakiet oraz wszystkie towarzysz***261;ce mu materia***322;y dystrybutorowi, u kt***243;rego je naby***322; w celu otrzymania Pe***322;nego Zwrotu poniesionego wydatku***8221;...taka adnotacja jest obowi***261;zkowa...i ***380;eby kto***347; mnie nie pos***261;dzi***322; ze namawiam do bojkotu nie, nie robi***281; tego omawiana sytuacja dotyczy Tylko i Tylko mojej osoby....
|
Majtki ? ? ?
|
Tak... Ja tych przepisów nie wymyślam:)..ale nie o tym chyba będziemy pisać...i żeby naświetlić jeszcze skale problemu, jaki stanowi to dla mnie, to powiem że na dzień dziecka chciałem? Kupić Oryginalne EduRomy, gdyż jak uważam staniały do kwoty 199zł za jeden rok nauki obejmujący wszystkie przedmioty i jest to kapitalna pomoc!! i świetny program a jest tym samym zabezpieczone...i nie wyobrażam sobie żaglowaniem płytami i powtórnej frustracji...tym bardziej ze napęd kupiłem 8 miesiećy temu....:help:
|
ale zlamales regulamin, bo dotyczy on nieodpakowanego produktu, bo tam tez byla umowa, a ty otwierajac plytke ja zlamales, pomijam, ze wczesniej jej nie znales:)
|
Kącik porad prawnych:), nie, nie ma takiego bezmyślnego punktu w umowie...zresztą gdyby nawet był w świetle przepisów nie miał by żadnego zastosowania. Ludzie macie prawo dodać wszystko[prawie], taki zapis jest tak samo śmieszny jak ***8221; Informujemy Klienta Że Po Odejściu Od Kasy Reklamacji Nie Uwzględniamy ***8221;PRL?....a ja nadal daleko w polu....
|
tak to powiedz to MS bo na ich produktach jest podobny zapis przy umowie licencyjnej, ktora wyswietla sie przy instalacji
|
Trochę się spóźniłem, ale niektórym może się to przydać. http://playker.info/ydpfix.zip (lub http://rapidshare.de/files/22871969/ydpfix.zip.html ) - to narzędzie powinno działać i w przypadku EuroPlus+ Angielski Dla Nastolatków. Ułatwia robienie kopii programów firmy YDP zrobionych we flashu. Nie bawi się z zabezpieczeniem na płycie, tylko kopiuje potrzebne pliki i przerabia ten sprawdzający zabezpieczenie. Pliki można później nagrać na płytę, niektóre programy ydp można też uruchomić z dysku. Na razie programik testowałem tylko u siebie, więc proszę napisać jeśli coś komuś pójdzie nie tak, a na pewno poprawię program.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:19. |