![]() |
Witam.
Sight,jeżeli juz wyszedł ten cukierek to znaczy,że zabezpieczenie SafeDisc v4 nie jest takie straszne jak wielu pewnie myśli. link usunięty by Maciej Niedługo pojawią sie pewnie nagrywarki co pykają te SD 4 wraz z programami do przegrania tego. I BLONDYNKI z Macrovision będą musiały iść na Kuroniówkę !!!! Pozdrawiam Giena |
giena poczytaj regulamin ...! ! !
bo wkońcu odechce mi sie kasować twoje linki do c_rack`ów. |
Maciej,jaki problem to nie kasuj.
Ja nie mam żadnego pirata czy gry zmenelonej więc mnie to kisi. Kasuj se ile chcesz,a link najpierw pokazywał jakie jest zabezpieczenie. To nie moja wina,że ta strona pokazuje jakieś COŚ . |
NiedŁugo Nie BĘdzie MoŻna WpisaĆ Wp.pl
|
Cytat:
Cytat:
i nie pisz post pod postem tylko edytuj, bo za bardzo zaśmiecasz Forum. |
Witam.
Maciej masz rację,następnym razem dokładnie przeczytam regulamin zanim coś napiszę.I postaram sie edytować posty. Przepraszam za zgryźliwy ton. Giena |
Hmmm SD4?? Dziwne u mnie RayScaner pokazywal od samego poczatku SecuRom najnowszy... dziwne
|
thx za info
|
Wystarczy scignac jeden plik i odpalic go najnowszym daemonm w wersji (v3,47), ja tak mam i gra hula
|
teraz jest juz *** więc nic więcej nie trzeba :D
gcw RuLeZz :) |
Flatout
Witam mam 2 obrazy płyt ISO* z grą FLATOUT i wypalam za pomocą NERO
gdy zainstaluję grę i dodam rodzynka to albo zostanie na szarym ekranie z jakimś zegarem lub przy uruchomieniu wyłącza mi komputer (RESTART) czy może to mieć coś wspólnego z zabezpieczeniami omówionymi wcześniej z GÓRY DZIĘKI |
Cytat:
a gra z rodzynkiem rusza bez płyty |
rodzynka pobrałem z dc++ i gdy gra jest właczona przechodzę przez wybór samochodu i na rozpoczęciu wyścigu mi resetuje kompa a gra chodziała bez płyty jeżeli macie 100% rodzynka to dajcie znać
|
bi-torrent.com masz cukierka
|
nie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:42. |