![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.05.2003
![]() |
![]()
Witam wszystkich.
mam problem nie mogę znaleźć obejścia safedisca v2.6. jeśli by ktoś mógł mi pomuc, chętnie czekam. ![]() ![]() ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
W tym dziale na samej gorze masz pewiem topic. W nim Vluka DOKLADNIE opisuje co i jak trzeba zrobic aby skopiowac dowolne zabezpieczenie. Poczytaj a napewno wszystko sie rozjasni.
#3 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
A jaką masz nagrywarkę ...?
Jakim programem i jak kopiujesz...?
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.05.2003
![]() |
safedisc v2.6
Mam nagrywarke samsunga sw212. Kopiowałem clonem. GTA3. Jest
tym zabezpieczony bo sprawdzałem clonexxl.Clona ma ustawienia domyślne jako dane. Czekam na odp. ![]()
#5 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
GTA 3 jest zabezpieczony SafeDisc 2.51, te zabezpieczenie oparte jest na błędnych sektorach EFM.I prawidłowe skopiowanie go zależy głównie od posiadanego sprzętu.
Samsung SW212 nie posiada prawidłowej korekcjii EFM ... ![]() Tak więc zostaje ci tylko spróbować nagrać obraz z opcją --> Słabe Sektory -Emulacja (Clone CD) ,Korekcja EFM (Alcohol 120%). Jak to nie pomoże ,skopiuj na nagrywarce która prawidłowo kopiuję SD2... ![]()
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.04.2003
![]() |
Ja mam Lg 32x10x40 i Alcoholem bez problemu poradziłem sobie z SD 2.9 przy Gothic 2. Popytaj moze jakiś kumpel ma LG to moze by ci przegrał. Ja przegrywałem koledze Mafię ona miała chyba SD 2.61 i poszło baz problemu POWODZENIA!
|
|