![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.08.2005
![]() |
Sacred Plus PL
Poczytalem Forum ale nie znalazlem satysfakcjonujacych mnie odpowiedzi.
Mam problem, to chyba kazdy wie, bo sie tu wpisuje - poza tym jestem zielony w temacie kopiowania tworzenia obrazow itp. ![]() Problem dotyczy stworzenia obrazu 1 plyty cd Sacred Plus PL poniewaz mam 2 kompy i na jednym ostatnio popsula sie nagrywarka cd/dvd. Mam oryginalna polska wersje Sacred Plus i potrzebuje stworzyc obraz plyty tak aby dzialal na virtual CD, z tego co wiem system zabezpieczajacy Sacred Plus to SafeDisc 3.20... prosze o jakiekolwiek wskazowki, za kazdym razem jak probuje stworzyc obraz za pomoca alkoholu sa bledy w odczycie danych z sektorow. prosze o jakakolwiek pomoc, bo granie z bartem na 2 kompy to jest to czego nam ostatnio trzeba ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Błedy odczytu przy SafeDiscu to normalna sprawa. Jeśli zrzucasz grę Alcoholem z profilem SafeDisc2/3, to gra powinna chodzić, a błędy po prostu trzeba przeczekać. Zrzucanie na dysk może trwać dosyć długo
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.08.2005
![]() |
a jezeli to nie daje nic? tzn jest blad odczytu przy ustawianiu obrazu w virtualu?
chyba sie jednak mylilem thx za porade Ostatnio zmieniany przez PaszczakPK : 22.08.2005 o godz. 13:24 |
![]() |
![]() |
|
|