![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.03.2004
![]() |
Pomozcie
Wlasnie zakupilem nagrywarke DVD.I mam taki problem mam film na DVD9 ale jest zabezpieczony czy mozecie mi pomuc jak obejsc zabespieczenie i przegrac go na plyte lub na dysk
Z Góry dziekuje!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
odp
Jest taki program AnyDVD on rozwiąze twoje problemy do pobrania tutaj :
http://www.slysoft.com/en/anydvd.html
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.10.2002
![]() |
Film będziesz musiał jakoś zmieścić na płytce DVD 4,7GB,musisz zmniejszyć jego wielkość, "skurczyć", skompresować. Dlatego :
Do filmu na plytce jednostronnej (tzn. jedna strona srebrna, na drugiej tryśnięty obrazek) użyj na początek DVDShrink, właśnie wyszła wersja 3.1.7 Do filmu na płytce dwustronnej (starsze filmy, obie strony srebrne, brak tryśnietego obrazka, płytkę trzeba obrócić przy odtwarzaniu) polecam DVD2ONE. Oba programy obchodzą zabezpieczenia oryginalnych płyt. Jesli chcesz tylko rozpruć film i zrzucić go na HDD mozesz użyć DVDDecrypter'a albo DVDShrinka także . Tak w ogóle to raczej temat do działu DVD/VCD.
|
|