![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Gość
|
ja wypaliłem to clonem, clony xxl wykrył mi safedisk 2.7, obraz robił ponad 40min.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
Ale Twoja wypalarka bieże safedisc 2.7 a moja nie(Teac 540E)
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nikt nie zarabia na tym ze ukrywa bios 2.4a czy jakikolwiek inny - ci co mysla w tych kategoriach sa mniejszoscia i razcej zajmuja sie przekretami na wieksza skale - wiec wystarczy ze w googlu poszukasz i bedziesz go mial - albo rzucusz na cdr forum pytanie czy ktos to ma - tu to pytanie slusznie rpzeszlo bez echa
piszesz ze gra nie dziala ci z crackiem... to BARDZO dziwne - albo masz zlego cracka (wiekszosc nowych produkcji wymaga plyty w napedzie tylko po to zeby sprawdzic czy to oryginal - wiec 90% crackow jest typu NOCD) - albo cos jest nie halo z systemem - moze masz jakis blacklistowany program zainstalowany? - niektore zabezpieczenia sprawdzaja czy nie masz jakis 'niepoprawnych' programow zainstalowanych - sporej czesci nie podobaja sie Deamon, Alko, CloneCD... i nawet z oryginala czasem sie nie da grac... wiec to moze to...
|
|
|
#19 |
|
Bywalec
![]() |
Niestety nie wykrywa w internecie takiego biosu.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Bywalec
![]() |
A jaki to moze byc blacklistowany program ?
|
|
|
![]() |
|
|