![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.09.2005
![]() |
różne zabezpieczenia a różne programy
Będe stawiał system niedługo i chciałbym was prosic o pomoc.
Otóż chciałbym miec te 3 programy alkochol wersja 1.9.5 b3823, Daemon Tools 4.03, i CloneCD wersja 3.2.1.1. I tu sie zaczyna problem obecnie tez tak mam i wydaje mi sie że sie gryzą np. Kupiłem sobie niedawno gre World snooker Championship 2005. Kiedy chce zagrać wykakuje mi komunikat o treści : Emulation Software Detected please disable .... and restart Wyłaczenie samych napędów wirtualnych w alkocholu i daemonie nic nie daje.Komunikat znika dopier po odistalowaniu i clona i alkocholu ale nawet wtedy gra jest niemozliwa, bo po załadowaniu gry zaraz wrca do windowsa.Dzieki waszemu forum sprawdziłem zabezpieczenie płyty jest to safedisc 4.0. Podobny problem widzialem kiedyś u kumpla jak chciał zagrać w NFS Most Wanted. Pamietam że on cos zmieniał w rejestrze oddzielnie dla daemona a oddzielnie dla alkocholu jakiś klucz z wartościa dword 0003 bodajrze.I mógł grać. Szukałem po necie różnych "pomocy" do tej gry, ale nawet ściagniecie i zamontowanie mini image nie rozwiązuje problemu. Czy moze mi ktoś pomóc jak i w jakiej kolejności zainstalować te programy, ewentualnie czym zastąpić dany program, oraz jakie klucze w rejestrze pozmieniać , i jakie pliki doinstalować żęby w przyszłośći nie miec problemu z zabezpieczeniami safedisc 4x oraz Star Force Z góry dziekuje za wszelka pomoc i sugestie |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|