![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.05.2004
![]() |
Hitman Contracts - SecuROM v 5.00 +
Vitam wszyskich
Niedawno w sieci pokazała bardzo fajna gierka.. jest ona zabiezpieczona najnowszym securom-em i z tego powodu zalecono wypalać ją z zaznaczoną opcją RMPS, co akurat nie wszyscy lubią robić bo wiadomo że potem trzeba sie bujać z emulacją.. po pewnym czasie wyszedł proper tej wersji i jesli wypalano go zgodnie z zaleceniami to zarówno słodzik jak i rmps stawał się zbędny.. Słyszałem że tego zbezpieczenia nie da sie obejsc i bez słodzika lub rmps-u sie nie pogra.Ale omaviany proper zawiatał na mój HDD i okazało sie że po wypaleniu zgodnie z zaleceniami faktycznie działa :o W opisie twórcy napisali : "CDmage B5 1.02.1 CD1 reports 1 error with unused/empty content. Which is typical for SecuROM v5.00 + . However as cd was mode 2 it was patched with twinpeak02 with a clean BWA. file." Tak więc w jaki sposób oni to zrobili i czy w każdym innym przypadku można to powtórzyć ?? :zeby: ps. używam oczyviscie Alcohol-a ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|