![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() |
![]()
Witam
Mam pytanie jakiego programu można używać do przegrania np. Metal Gear solid 2. Próbowałem Nero ale się zawiesza i podobnie RecordNow DX. Nie wiem czy jest ona zabezpieczona. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.04.2003
![]() |
Czesć!
Według mnie żeby przegrac taka grę krótko muwiąc najprościej wystarczy znaleść se program do klonowania plytek np. ja używam poprostu najnowszą wersję clone cd już niejedną najnowszą orginalną grę skopiowałem bez komplikacji i większość działała bez problemu i emulacji jeśli dalej coś niegra to przeczytaj na forum FAQ o kopiowaniu orginalnych gierek którego autorem jest VLuka....Miłego kopiowania Płytek. Pozdrawiam
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Witam
Dzięki za odpowiedz ale niestety nie czytałeś tematu. Chodzi mi o płytki DVD a nie CD jak narazie Elby nie wprowadziło na rynek Clona z obsługą DVD. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Re: gry na DVD
Cytat:
![]()
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Re: gry na DVD
Cytat:
![]() Pytania odnośnie DVD najlepiej zadawać w części DVD / VCD CDRinfo - tam są ludzie z nagrywarkami DVD... i niekoniecznie bywają tutaj często ![]() Pewnie chodzi Ci o wersję PC a nie PS2? Sam jescze nic takiego nie kopiowałem ... ale tak przy okazji mam pytanko czy ta gra jest na płycie jedno czy dwuwarstwowej? Pozdrówka 8) 8) 8) . |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
No tak jeżeli chodzi o forum to sądze że jeżeli pisze kopiowanie i zabezpieczenia to tylko tutaj coś sie znajdzie.
Gra jest na jednowarstwowej DVD i udało się ją skopiować DVD Decrypterem z zapisem na plik ISO. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Cytat:
Gratulacje!!!! ![]() 8) 8) 8) . |
|
![]() |
![]() |
#8 |