![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.02.2003
![]() |
Image Tell Me More 5.0 Angielski.nrg
Dostał ktoś w swoje łapki któryś z obrazów serii:
Image Tell Me More 5.0 Angielski Beginner.nrg Image Tell Me More 5.0 Angielski Business.nrg Image Tell Me More 5.0 Angielski Intermediate.nrg Image Tell Me More 5.0 Angielski Advanced.nrg Mi udało się dostać i jako, że są to obrazy Nero, wypaliłem w Nero i... Cóż, płyta jest, ale nie mogę uruchomić (autostart.exe nie uruchamia się). Zauważyłem na każdej z płyt jest pliczek w katalogu głównym: verify.CRC Ktoś wie o co chodzi i jak sprawić by płyty wystartowały? Mam wciąż na dysku obrazy, być może jakoś inaczej je nagrać. Próbowałem emulować obrazy z Daemon V3.47 i sytuacja jest identyczna (płyta jest, ale autostart nie startuje). Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
cracker
Data rejestracji: 22.06.2005
![]() |
to przeskanuj oryginał jakimkolwiek skanerem i zrób obraz clonem\alcoholem z odpowiednimi ustawieniami - wtedy powinno dać się emulować a nawet wypalić /nie wiem jakie tam jest zabezpieczenie, więc.../; a jeśli chodzi o zrobienie 'kopii zapasowej' bez posiadania oryginału to proponuję wycieczkę w kierunku regulaminu... i temat do kosza...
|
|