![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.09.2002
![]() |
jak dodać do pliku obrazu inny plik
zapisałem za pomocą clonexxl i profile obraz płyty .avi.
clone xxl podał tylko uszkodzone sectory.i wszystko jest ok. mam tylko problem.chce jeszcze dodać do płyty dokument tekstowy w formacie .srt. i nie potrafie tego zrobić.płyty nie można skopiować normalnie bo dochodzi do 98% i podaje ze nie może odnależć pliku.jest to film avi bez tekstu. proszę o pomoc pozdrowienia mirek
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Jezeli jest to kwetsia tylko dodania do obrazu plyty jakiegos pliku to chyba dobrym rozwiazaniem bedzie uzycie Ultra Iso... zachecam do zapoznania sie z tematem blizej tutaj. Program jest w ojczystym jezyku wiec nie powinienes miec zadnych problemow
![]() Pozdrawiam
#3 |
Nowy na forum
![]() |
będę próbował dzięki bardzo
pozdrowienia mirek
#4 |
Nowy na forum
![]() |
wszysko jest ok ale jest to wersja z ograniczeniami do 300 mb i nie moge znależć craka
pozdrowienia mirek
#5 | |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
![]() "Sorry! That user has specified that they do not wish to receive emails through this board. If you still wish to send an email to this user, please contact the administrator and they may be able to help."
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki próbowałem różnych kluczy do tej wersji 6.52 sr2pl ale nic z tego obszykałem cały net i nic podaje ci mail
mirsmi@wp.pl miłego dnia i pozdrowienia mirek
#7 |
Nowy na forum
![]() |
dzięki za craca ale nic z tego miałem go już i nie działa jesli mozesz to wyslij mi swoja wesje i craca
pozdrowienia mirek
#8 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a po co odrazu plane programy? deamon tools (free) podpinasz obraz, odpalasz program dospawania (ktory i tak masz), robisz nowa kompilacje, przeciagasz pliki z wirtuala + to co chcesz dodac i palisz 8) dziala tak samo dobrze jak programy do edycji obrazow, bo one tez niszcza zapis o strukturze, a IMHO latwiej i szybciej
no a wirtualik przydaje sie tez o innych rzeczy 8) |
![]() |
![]() |
|
|