![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.04.2007
![]() |
jak nagrać w 2 sesjach obrazy (*.img)
Mam taki problem.Jak nagrać na CD-R (może w Nero) 2 różne obrazy binarne w 2 ścieżkach (track) jedna za drugą.Próbowałem w Nero tak:Rozpoczynałem kompilację wielosesyjną, nagraj plik obrazu , track at once i pierwsza ścieżka jest.Teraz otwieram drugą kompilację jako kontynuacja sesji poprzedniej ale tu
już nie mogę zrobić "nagraj obraz".Mogę jedynie nagrać ten drugi obraz jako zwykły plik a nie o to mi chodzi.Powiem do czego mi to potrzebne.Widziałem kiedyś zabezpieczoną przed kopiowaniem płytkę CD-R z filmem DivX.Film z płyty chodził bez problemu ale nie dawał się skopiować do komputera.Zrobiłem tak.Odpaliłem UltraISO,zobaczyłem 2 ścieżki z danymi.Każdą z nich udało mi się zrzucić na dysk (rozszerzenie *.tao).Następnie edytorem hex połączyłem oba te pliki, plikowi wynikowemu nadałem rozszerzenie *.tao, wrzuciłem do DaemonTools i w napędzie wirtualnym pojawił się plik AVI, który bez trudu skopiowałem.Pytanie tylko jak ktoś to nagrał ? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|