![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
www.wasze-wakacje.eu
Data rejestracji: 27.03.2005
![]() |
![]()
witam
jestem tu nowy ale przeszukalem forum i jakos nie moge znajlesc odpowiedzi na moje pytanie. Mam pare gierek ktore chcialem nagrac i na CD i DVD. do nagrywania urzywam NREO burning 6.6.0.6 niestety po nagraniu takiej gry (the settlers 5, colin mcrea 2005 need for speed unte...2) ktora przebiega bez problemow wszystko jest niby OK podczas instalacji wyskakuje mi blad pliku DATA2 ktory zawsze jest najwiekszy na dysku co robie nie tak... nagrywam te pliki z obrazow *.iso lub *.bin nie wiem co robic nie znam sie a tym dlatego prosze o pomoc... z gory dziekuje elpik |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
|
Cytat:
pozdrawiam ![]() Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 28.03.2005 o godz. 14:30 |
|
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nero nie potrafi nagrac plytek z grami, to kicha, mam neca 3520 nagralem gre i przy instalacji wyskakuje blad, ze nie moze odczytac z dysku, wzialem wypalilem alcoholem i chodzi pieknie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
www.wasze-wakacje.eu
![]() |
w deamonie sie wszystko uruchamia...a blad wyskakuje dopiero po nagraniu na CD i ze jest uszkodzony czy jakos tak plik DATA2sprobuje nagrac w alkoholu moze pomoze... zobaczmy... dzieki za pomoc...
ps a nagrywarka jakiej uzywam to LITE-ON DVDRW SOHW-812S Ostatnio zmieniany przez elpik : 28.03.2005 o godz. 20:01 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
#6 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Ja powiem tak. I moze Cie to zainteresuje.
Jak bym mial nagrywarke DVD to wsadzilbym tam gry + zrobil menu ktore gre chcesz zainstalowac. Ja do tworzenia menu uzywam progremu autorun pro. BArdzo przyjemny. W osobnych folderach wrzucasz cale plyty (nie obrazy) do folderow a potem to wszystko do jednego folderu. Wlaczasz program i ustawiasz przycisk ten otwiera to ten to itd. Dzieki temu nie powinno byc problemow. P.S. Ja bym tak zrobil!! Nie potwierdzam w 100% dzialania!! |
![]() |
![]() |
#7 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Poczytaj dokładnie plik *.nfo tam powinna być informacja jak zabezpieczona jest gra i jaki profil masz w alcoholu zastosować. Często też czym masz wypalać...
Nero nie jest najlepszym pomysłem na zabezpieczone gry. 8 )
#8 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Nero odpada na zabezpieczenia chyba ze masz cuksy
![]() Ale tez nie zawsze one pomagaja ![]() Czym sa gry zabezpieczone Kopiowanie plyt alcoholem Gdy zawodzi alcohol dodawanie rodzynkow Dalem Ci tutaj 3 link. Moze akurat w ktoryms trafisz na cos. Wiem ze duzo czytania ale moze uda Ci sie trafic na cos co bedzie Ci potrzebne. POZDRO |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nero jest do bani, wypalone obrazy zazwyczaj wywalaja sie podczas instalacji, wiec i cuierek nie pomozen nawet Michałki nie dadzą rady, a co dopiero zwykle delicje.Nic nie pomoze jak ciasto jest popsute
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
www.wasze-wakacje.eu
![]() |
wiem ze jestem tempy... ale powiedzcie mi co sie dzieje... nagralem w alkoholu gre i mam blad pliku DATA czemu czy trzeba ustawic jake zabezpieczenia ma nagrywac? czy zostawic wlasny... bo ja juz nie wiem... i jak sprawdzic takie zabezpieczenie... z gory thx za pomoc
|
![]() |
![]() |
|
|