Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Jak odinstalować dysk wirtualny? (https://forum.cdrinfo.pl/f11/jak-odinstalowac-dysk-wirtualny-38395/)

PIL 31.01.2005 14:41

Przyznaję, że nie takich porad oczekiwałem po IMO profesjonalnym forum.
Widać wszędzie znajdą się tacy mądrale, których wszystko bawi.
Zatem dobrej zabawy maj3.

maj3 31.01.2005 13:24

Cytat:

Napisany przez PIL
Popnieważ wątek już istniej, nie będę zakładać nowego. Mam ten sam problem. Po odinstalowaniu wersji trial, pozostał wirtualny dysk. Przy próbie ponownej installacji A120, system zgłasza błąd o ile się nie mylę 25002. Dysk nijak nie da się odiinstalować. Wpisy z rejestru (post WalKucha) też nie. Gdyby ktoś miał jakieś ugestie, to już jeestem wdzięczny :)

To mój pierwszy post. Mam nadzieję, że nie ostatni.

format C: || jeszcze nikomu nie zaszkodził:fiu:

PIL 31.01.2005 11:50

Popnieważ wątek już istniej, nie będę zakładać nowego. Mam ten sam problem. Po odinstalowaniu wersji trial, pozostał wirtualny dysk. Przy próbie ponownej installacji A120, system zgłasza błąd o ile się nie mylę 25002. Dysk nijak nie da się odiinstalować. Wpisy z rejestru (post WalKucha) też nie. Gdyby ktoś miał jakieś ugestie, to już jeestem wdzięczny :)

To mój pierwszy post. Mam nadzieję, że nie ostatni.

WalKuch 20.08.2004 20:01

Cytat:

Napisany przez keramj
Pojawił się przy pomocy programu Alcohol120, tego programu już nie ma, w międzyczasie zmieniłem też nagrywarkę DVD (jeśli to ma jakieś znaczenie).
pozdrawiam i z góry dziękuję za rady.

HKEY_LOCAL_MACHINE /ENUM /SCSI.Tu masz wszystkie zainstalowane w systemie CDRomy.Te wirtualne też.Skasuj odpowiedni wpis.

mallow 20.08.2004 15:21

Ciezka sprawa. Sprobuj pobawic sie jakims porgramem do edycji rejestru typu RegCleaner albo jv16 [dobrze napisalem] i oczysc rejestr z wpisow alcohola.

Nowicjusz 20.08.2004 13:53

Witualny dysk

Mam podobny problem jak "keramj".
Jakis czas temu zainstalowalem Alcohol 120% ale poniewaz zaklocal prace komputera wiec sie go pozbylem. Widocznie uczynilem to dosc niezdarnie poniewaz w dziale "Contol Panel-Add or remove" program pozycja Alcohol 120 wciaz istnieje i w zaden sposob nie moge go odinstalowac uzywajac "remove" ani usunac z "Contol Panel-Add or remove program" Podjalem probe ponownej instalacji tego programu ale niestety setup nie chce rozpoczac instalacji bez uprzedniego odinsatlowania wciaz obecnych gdzies na komuterze pozostalosci. Probujac odintalowac dostaje wiadomosc o bledzie w odczytywaniu dysku "G" ktorego nawet nie ma na komputerze. A problem ujawnil mi sie kiedy zaczalem kombinowac z nowa gra Soldiers Hereos WWII. Jak wiemy jest z tym duzo problemow i czytajac na ten temat odnalazlem odnosniki dotyczace mozliwosci uzycia "Deamon Tools" Niestety po zainstalowanie tego programu moj komputer nawet nie chce wystartowac informujac mie o fatalnym bledzie. Domyslam sie ze cos to ma wspolnego z tym problemem dotyczacego jeszcze tego programu Alcohol 120. Co mam robic? Pomozcie prosze. :help: :help: :help: :'( :-o

PS.
Jezeli ktos jest zainteresowany NOcd Paczem do Desert Rats Africa Korps wyslij e-maila na dnalop51@yahoo.com.au

gallus 17.08.2004 19:26

Może zainstaluj jeszcze raz alcohola i w opcjach > napędy wirtualne zmien liczbe napedów wirtualnych na 0 i wtedy powinien zniknąć wirtualny napęd i możesz odinstalowac program... :)

keramj 17.08.2004 18:54

Jak odinstalować dysk wirtualny?

Pojawił się przy pomocy programu Alcohol120, tego programu już nie ma, w międzyczasie zmieniłem też nagrywarkę DVD (jeśli to ma jakieś znaczenie).
pozdrawiam i z góry dziękuję za rady.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:22.