![]() |
Jak usunąć wirtualny napęd?
Hej!
Mam do Was pytanie. Jak usunąć wirtualny naped CD-rom? Wgrał mi się po zainstalowaniu The Sims 3 i za nic w świecie nie mogę go odistalować... :'(:sciana::'( Proszę podajcie mi wskazówki krok po kroku. Dla mnie to czarna magia, a próbując coś na własną rękę boję się, że doprowadzę do nierównowagi w systemie operacyjnym, przez usunięcie czegoś co nie odpowiada za napęd a coś innego... Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Wskazówka: 1) Prog. DAEMON Tools 2) Gra The Sims 3 |
Ilość załączników: 1
|
:) dziękuję... Choć zrobiłam to przed chwilką inaczej. Odinstalowalam sterownik Virtualnego napędu w "menadżer urządzeń" Wirtualny napęd zniknął... Choć nie wiem na jak długo... Program też odinstalowałam :)
PS. Dziekuje za odpowiedz na moj problem.Pozdrawiam |
To ciekawe, u mnie jest normalnie opcja, żeby usunąć wirtualny napęd. Przepraszam nie napiszę teraz dokładnie, gdzie ta opcja jest, bo jestem w pracy, a zwyczajnie nie pamiętam. Ale jestem pewna istnienia tej opcji. ;)
|
To ciekawe, bo u wszystkich jest taka opcja, aby nie odinstalować programu przed odinstalowaniem napędu.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:53. |