![]() |
Skąd można pobrać???
Skąd można ściągnąć najnowszą wersje Alcohol 120% retail (taką gdzie można wpisać cd-key'a)??? Prosze pisać na e-mail. A jak by ktoś mugł niech mi ją wyśle na e-maila. Z góry dzięki. Pozdrawiam :papa:
|
Cytat:
Wszystkie programy znajdziesz w szukaj albo w Download Pozdrawiam |
spokojnie dzisiaj sie zarejstrowalem!! i nie wiem jak takie sprawy zalatwiac !!
|
Czy wiecie cokolwiek o nowej wersji A-Ray Scanner innej niż v1.0.0.0 ale żeby miała profilera?
|
Pełną wersję Alkohola i Clone`a??? Czyli jaką?
1. Może mam kupić i Ci dać? 2. A może ZIOMY Ci cukierki mają wysłać? Jeśli ta pierwsza wersja, to raczej na to nie licz, a jeśli ta druga, to nie to forum;) ;) Pozdro :fiu: |
Może podasz dokładny adres to ktoś prześle ci te wszystkie programy -kurierem
Nie martw sie o koszty napewno też sam pokryje wydatki, i jak dobrze pójdzie zainstaluje ci na komputerze Pozdrawiam |
ej ziomy gdzie mozna pobrac najnowszego Alcohola i Clona cd , xxl, profiler,A-ray Scanner <tylko pelne wersje> albo jak ktos ma to prosze o przeslanie na cipatomaja@o2.pl
|
yo wszystkim!! wiem ze nudze ale mam pytanko, mianowicie
1 jaki jest najnowszy i najlepszy program do przegrywania zabespieczonych plyt 2 z kad moge pobrac najnowsza wersje alcohola, clona <pelne wersje> thx for everything jak cos wiecie to piszczcie cipatomaja@o2.pl |
dla mnie to jest dobre,dopiero zaczynam kopiowac zabezpieczone plytki.Mam troche orginalow i nie chcialbym ich stracic bezpowrotnie.
|
No to do kopiowania
Pozdrawiam |
Obrazy działają, bo instalowałem z nich grę.
|
Tryb raw wejdź do Cdr zabezpieczenia tematy Raw i EFM. Tam sprawdzisz czy twoja nagrywarka obsługuje tryb Raw. Czy po zrobieniu drugiej płyty obraz-działa. To że Clone zrobił szybko to nie znaczy że zrobił dobrze. Zrób (jeśli nie szkoda ci czasu i płyty to nie rób)
Obraz na CD-RW zobaczysz efekt i na CD. Pozdrawiam |
Ufff... Udało się :) Dzięki chłopaki (i dziewczyny jeśli są!).
Miałem pewne problemy z zgraniem obrazu na CloneCD bo na stronie jest screen ze starszej wersji, w której wszystko jest na wierzchu, a w nowej pochowane, że trudno znaleźć. Zainstalowałem grę z obrazów i myślę, że jak się udało, to będzie chodzić też na CD. Nagrywał będę Alcoholem 120%, a nie CloneCD, bo tam jakoś nie umiem. Tylko czy konieczny jest tryb RAW DAO? I czy musi być włączona korekcja EFM? P.S. Robiłem obraz CloneCD, a nie Alcoholem 120% - mimo nowej wersji nie potrafił sobie poradzić z drugą płytą - mielił godzinę 2%, a CloneCD w 10 minut całą zgrał. Pewnie to wina ustawień. |
Tak to zależy od zabezpieczenia.Jak ustawiłeś odczyt na maximum czy mniej.
Błędy sektorowe będą zawsze przy zabezpieczeniach (po to one są) Miel najgorsze jest pierwsze 10% później poleci Nagrywanie nie ustawiaj na maximum jeśli ci tak mieli ustaw w przedziale 16-8 Miel i czekaj Pozdrawiam |
U mnie przez godzinę zrobiło 1.3%! Co jest grane? Czyżby takie zabezpieczenia?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:05. |