![]() |
LiteON SOHR-5238S
sd2old -> TAK sd251 -> TAK sd290 -> NIE bad.dat -> NIE sheep3 -> NIE |
Nagrywarka: TEAC DV-W516G
Nośnik: CD-RW 650MB "That's write" 4x sd2old.dat -> OK sd251.dat -> OK sd290.dat -> OK bad.dat -> Failed sheep3.dat - OK Co to oznacza, że nie skopiowało pliku bad.dat? Sheep3.dat po dłuższej chwili udało się bezproblemowo skopiować (podczas czytania dioda w nagrywarce mrugała, a nie świeciła). |
LG 8400B
sd251.bat > robiłem inny test i nagrywarka sobie z tym SD radzi sd290.bat> OK bad.bat > Failed sheep_3.bat > Failed |
LG GCE 8520b TDK cdrw write x10
sd2old.dat => OK sd251.dat => OK sd290.dat => OK bad.dat => po 10 minutach ostrej pracy nagrywary i próby kopiowania się zdenerwowałem i anulowałem sheep3.dat => Error |
witam a czy PLEXTOR 716A-- DA SOBIE RADE Z ZABEZPIECZENIAMI??
|
Cytat:
Pozdrawiam |
oczywiscie masz racje ale dopiero mam zamiar kupic tego PLEXTORA
|
Na www.cdrinfo.com napisali ze PLEXTOR 716A kopiuje zabezpieczenia do Safedisk 2.8, czyli ma 2 owieczki.
Pozdrawiam |
HMMM---to co kupic najlepiej???jezeli nie plextor to co?
|
Cytat:
i wypaliłem w Alcoholu 120% 1.9.5 b2722 (który niby kopiuje SD 3.2) załączyłem KOREKCJĘ EFM żeby się wspomóc :D wypaliłem a tu zdziwienie - efekt ten sam co i bez korekcji sd251.dat => OK sd290.dat => OK bad.dat => Error sheep3.dat => Error |
Własnie sprawiłem sobie nową nagrywareczke i testowałem...
zapis Lite-On DVDRW SOHW-1673S odczyt Lite-On DVDRW SOHW-1673S (niestety nie mam niczego innego): sd2old.dat => OK sd251.dat => OK sd290.dat => OK bad.dat => FAIL sheep3.dat => FAIL Pozdrawiam. |
A moze ktos mial taki sam problem jak ja .Poprzednio miałem tylko 1 nagrywarkę
LG GCE 8525B i robiłem kopie oryginalnej gry Settlersi safe 2.2 i zrobiłem według artykułu Marllowa.Wszystko było dobrze dopóki nie zainstalowałem drugiej nagrywarki LG DVDRAM GSA 4163B po zainstalowaniu gra -kopia nie chce działać.Więc robie jeszcze raz kopię ( pomyslałem że sterowniki-biosy sie pozmienialy i dlatego nie mogę gry z kopi uruchomić).po zrobieniu kopi ( gra nie działa komunikat proszę włożyć prawidłowy dysk czy cos podobne).Kopie robię i na LG 8525 i LG 4163 +alcohol Moze trzeba cos jeszcze dograć -ustawić czy mozna poprosic o wskazówki-pomoc Pozdrawiam |
więc jaki model nagrywary kopiuje wszystkie zabezpieczone płytki ?? !!
|
To jest ta porada-pomoc! To ja dziekuje
Pozdrawiam |
sorry @adept, że tak wyszło ale ja twojego posta wogule nie czytałem, poprostu patrze, że testują te EFM i winner'a jeszcze nie ma i pytam , która jest the best?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:55. |