![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.09.2008
![]() |
Kopia bezpieczeństwa gry The Witcher
Witam!
Czytałem tematy na temat gry wiedźmin na waszym forum, ale nigdzie nie dopatrzyłem się jasnej, sensownej i zrozumiałej odpowiedzi dla laika. A oto mój problem: Posiadam oryginalną grę Wiedźmin w wersji polskiej, domyślnie spatchowaniej do 1.1a i chciałbym zrobić jej kopię bezpieczeństwa na płycie DVD Double Layer. Od razu mówię, że nie wiem, czym gierka jest zabezpieczona. Proszę o instrukcję krok po kroku, oraz jakie programy będą potrzebne do zrobienia tej kopii. Dodam, że już zrobiłem obraz programem PowerISO w formacie ISO, nagrałem go na płytkę, wkładam ją do napędu, uruchamiam grę i mi woła o oryginał. Dodam też, że zrobiłem obraz Alcoholem 120% w formacie MDS, powstały mi dwa pliki mdf i mds, nagrałem ten większy i tez mi woła o oryginał. Dwóch plików razem nagrać nie umiem. Zmarnowałem już dwie płytki każda za 7 złotych, i nie zamierzam marnować następnej, więc proszę o pomoc. Aha, proszę nie proponować żadnych cracków, ani innych tego typu progzów i żadnych mini image. To nie wchodzi w grę. Gra ma być na DVD, i działać na płytce. Montowanie obrazu w alcoholach i deamonach nie wchodzi w grę! Z góry dzięki za pomoc ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Kopia zapasowa gry | GaceQ | Gry | 10 | 14.05.2007 19:47 |
Kopia bezpiczeństwa gry The Sims | kraluk | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 6 | 01.01.2004 21:37 |
Mafia PL - kopia bezpieczeństwa :| | matteo | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 23 | 24.01.2003 15:34 |
Kopiowanie zabezpieczonych gier v1.64a | VLuka | FAQ | 0 | 29.12.2002 17:43 |