Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 20.06.2006, 10:38   #3
ramzes3333
Gość

Toca 3 Pl

Cześć

Mam jeden mały problem: Na wielu forach czytałem, że da sie odpalić toce 3 bez oryginalnej płyty w napędzie, tylko trzeba mieć dobry obraz zrobiony chyba w Alcoholu 120 % (bo są dwa pliki: mdf i mds). Zrobiłem taki obraz z DPM ustawionym na 1X, po godzinie z minutami obraz był gotowy. Tylko teraz jak uruchamiam gre z obrazu to wyskakuje mi komunikat "Nie zidentyfikowano płyty. Włóż oryginalną płytę", skanowanie tego obrazu przez zabezpieczenie trwa ok. 45 sekund. Postepowałem według tej instrukcji:

1. Uninstall Toca3
2. Restart
3. Odpaliłem programik do czyszczenia pozostałości po Starforce 3.7 (sfdrvrem.exe)
4. OFF kompa
5. Odłączyłem zasilanie od napędów CD/DVD.
6. Odpaliłem kompa
7. Ustawiłem w Daemonie emulację na ALL
8. Zamontowałem obraz DVD z grą. (po przez plik pomocniczy *.MDS)
9. Gra się zainstalowała.
10. Restart
11. Odpaliłem grę z ikony na pulpicie, wyskoczyło okienko o zabezpieczeniu i polecenie resetu kompa.
8. Restart.
9. Ponowne odpalenie gry i "Nie zidentyfikowano plyty w napedzie"

Jest jakis dobry plik *.mds do Toca 3 ale do wersji PL ?
Da sie zrobić dobry obraz z polskiej wersji Toca 3, bo myśle że mój obraz jest jakiś pochrzaniony.

Twoje uprawnienia: