![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 |
Gość
|
Toca 3 Pl
Cześć
Mam jeden mały problem: Na wielu forach czytałem, że da sie odpalić toce 3 bez oryginalnej płyty w napędzie, tylko trzeba mieć dobry obraz zrobiony chyba w Alcoholu 120 % (bo są dwa pliki: mdf i mds). Zrobiłem taki obraz z DPM ustawionym na 1X, po godzinie z minutami obraz był gotowy. Tylko teraz jak uruchamiam gre z obrazu to wyskakuje mi komunikat "Nie zidentyfikowano płyty. Włóż oryginalną płytę", skanowanie tego obrazu przez zabezpieczenie trwa ok. 45 sekund. Postepowałem według tej instrukcji: 1. Uninstall Toca3 2. Restart 3. Odpaliłem programik do czyszczenia pozostałości po Starforce 3.7 (sfdrvrem.exe) 4. OFF kompa 5. Odłączyłem zasilanie od napędów CD/DVD. 6. Odpaliłem kompa 7. Ustawiłem w Daemonie emulację na ALL 8. Zamontowałem obraz DVD z grą. (po przez plik pomocniczy *.MDS) 9. Gra się zainstalowała. 10. Restart 11. Odpaliłem grę z ikony na pulpicie, wyskoczyło okienko o zabezpieczeniu i polecenie resetu kompa. 8. Restart. 9. Ponowne odpalenie gry i "Nie zidentyfikowano plyty w napedzie" Jest jakis dobry plik *.mds do Toca 3 ale do wersji PL ? Da sie zrobić dobry obraz z polskiej wersji Toca 3, bo myśle że mój obraz jest jakiś pochrzaniony. ![]() ![]() |
|
|