![]() |
Nie napisałeś jaki masz model auta i przede wszystkim navi,
ale skoro płyta dvd to wnioskuję, że Proffesional, no i tu zaczynają się schody, bo zwykłe navi CD VDO do bmw nie sprawia problemów, to słyszałem od osób trzecich, że z bmw PRO różnie bywa... u jednych kopia bezpieczenstwa działa u innych nie. obraz 2008-2 zajmuje ponad 5GB, więc jeżeli nie udało sie w nero zrobić poprawnej kopii na płycie DL to daj sobie siana bo płyta nie jest zabezpieczona. Mało kiedy się zdarza, zeby sie uszkodziła więc nie ma co martwić na zapas, a nawet jak padnie to ubiegaj się u sprzedawcy/głównego dystrybutora wymiany nośnika na nowy (ta sama wersja) po zwrocie starego. |
Kopia oryginalnej płyty z nawigacją do BMW
Witam! Jak wszyscy widzą, jestem tu nowy więc proszę o zrouzumienie. Zakupiłem (za niemałą kasę) nawigację samochodową i jako przezorny użytkownik wolałbym mieć w szufladzie kopię zapasową. Powiem tak z pomocą NERO próbowałem zrobić kopię dvd i niby się udało, po włożeniu do dvd w aucie wyskakuje komunikat włóż płytę:nie:. Przeryłem forum i tak z pomocą A-RAY SCANNERA I PROTECTION ID stwierdziałem, że płytka nie jest jako tako zabezpieczona. Potem za kolejną waszą radą z pomocą Alcohola zrobiłem obraz dysku z zaznaczonymi wszystkimi emulacjami i po zrobieniu obrazu z zaznaczoną funkcją SECUROM nagrałem płytę i niestety :sciana: Powiem tak, że jak miałem Passata to miałaem identyczną sytuację???
Za wszystkie wasze rady serdecznie dziekuję, mam nadzieję, że ktoś pomoże rozwiązać mi ten problem, no i przy okazji się czegoś nauczę, bo powiem, że jak czytam niektóre posty to jest to dla mnie "czarna magia" |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:09. |