![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.08.2004
![]() |
Colin McRae Rally czwóreczka
Witam!
Jestem tu po raz pierwszy i pewnie już w drzwiach dostanie mi się za temat. Wszystko to dlatego, że jestem nieco, powiedzmy, zdesperowany. Gra mi nie działa (myślałby kto! ). Mam 4 płytki w .ISO i wszystko instaluje się cacy. Potem klik i mój ulubiony komunikat: Please Insert Dics 1... "ponów próbę" i wiadomo co się dzieje. Okazałem się być na tyle zdeprawowany, że ściągnąłem sobie także NoCD z sieci, ładnie podmieniam plik .exe i komunikat się już nie pojawia, ale za to ekran robi się zupełnie ciemny i koniec. Muszę restartować system... A gdzie pytanie? Mianowicie czy jest sposób na poradzenie sobie z nie działającą kopią zabezpieczonej płyty? Uruchamiać toto z napędu wirtualnego? Skopiować raz jeszcze? Wyprać? Spalić? Posolić? Czy może od razu powinienem przestać marzyć o niezłej jeździe (autkiem, of co... )?
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
No jeżeli nie jest to kopia 1:1 i nie masz oryginała to pozostaje Ci znaleść odpowiedniego cuksa i gra powinna ruszuć
|
|
|
|
|
#3 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
może wina leży bardziej od strony systemu...:
-stare stery do grafiki ,direcX ,itp.
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.08.2004
![]() |
System OK.
(tak sądzę) - AMD Athlon XP 2600+, NVidia GForce FX 5700 + nowiuśkie sterowniki, płyta MSI K7N2 Delta + jw., dźwięk SB Live 5.1, WinXP... Nie podejrzewam sprzeczności sprzęciora... Ale kto wie, kto wie..? Czekam na dalsze instrukcje.
|
|
|
|
|
#5 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Może poprostu poszukaj innego patcha
|