![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
towarzysz komisarz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
![]()
Witam, nie moge przegrac zabezpieczonej plyty DVD z filmem.
W programie DVD Shrink mam komunikat ze >>> Odczyt nie powiódł się, ponieważ sektor jest zaszyfrowany Jak to zabezpieczenie obejść ![]() w CloneDVD mam to samo |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zgaj ja decss'em na dysk, i dopiero potem kombinuj z clonedvd czy innym softem
|
![]() |
![]() |
#3 |
.:Never Again:.
Data rejestracji: 07.02.2004
![]() |
Spróbuj zrzucić płytę na dysk DVDDecrypter'em i wypal CloneDVD
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
CloneDVD z zasady nie łamie zabezpieczeń. Ci z Elby postanowili być ... legalni ?
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.03.2004
![]() |
Ja chyba najprościej to robie bynajmniej tak mi sie wydaje sprawdza się w 100 %.
A więc : Używam dwóch programów naraz a nieraz nawet trzech. Żeby wykopcić film zabezpieczony CSS KEY : 1. Zainstalować Clone DVD najlepiej zrobić lub kupić full wersje. 2. Zainstalowć program AnyDVD. 3. Po zainstalowaniu tego softu oczywiście restart paścia. 4. Po uruchomieniu systemu włączyć AnyDVD 5. Włożyć film do napędu DVD lub DVDRW 6. Sprawdzić w programie AnyDVD zabezpieczenie. 7.Uruchomić CloneDVD wtedy nierozpozna że płyta jest oryginałem. 8.Jak zrobimy na odwrót program CloneDvD rozpozna płyte i zapozna nas z przepisami 9. Wybrać funkcje Clone DVD ale tylko wtedy jak jest sam film na płycie jeżeli jest z dodatkami wybrać kopiowanie ścieżki, w innym przypadku płytka dvd pójdzie do kosza. 10.Film najpierw zgra sie na HDD później automatycznie zacznie nagrywać na płytkę DVD R. 11.I tu uwaga fimy gdzie pojemnośc płytki pokazuje ponad 7 GB bezproblemowo przesmażycie na na płytę 4,7 łącznie z całym menu. 12.Polecam również soft "DVD Decrypter" 13.Życzę miłego jaranka. Pozdrawiam wszystkich narka , więcej pytań gg 3490293. aaaa słyszałem że oryginały mają wejść po 30 kilka złotych w przyszłości zapowiadają to : czy to prawda : odpowiedzcie. Pytanie : Jak wysmażyć DVD AUDIO żeby posłuchać na stacjonarnym DVD.. Proszę o odpowiedzi.
#6 |
towarzysz komisarz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
@eartcom
działa dzieki |
![]() |
![]() |
|
|